Betöltés...

Epres síkosító gél Sexy Elephant (100 ml)

Ár: 2.635 Ft

A népszerű elefánt eper síkosítóra összpontosítottunk, és javítottuk annak csomagolását és összetételét, amelyet szkvalánnal, aloé vera kivonattal, hialuronsavval és édes steviával gazdagítottunk. Ezeknek a kiválasztott összetevőknek köszönhetően az intim részek hidratáltak, tápláltak és rugalmasak maradnak a közös játék során. Az innovatív Epres Sexy Elephant síkosító gél egy cseppnyi természettel levet ad szerelmi életének, és kellemesebbé teszi az élményeit, különösen a párjával való szex során.

Az epres Sexy Elephant síkosító gél egyedülálló fejlesztési termékünk, és a piacon sehol nem talál hasonló gélt. Több mint egy évet szenteltünk a különleges összetételnek, és úgy alakítottuk át a síkosító formuláját, hogy a legjobbat adhassuk az Ön intimitásához. A gél új változata minden eperkedvelőt megörvendeztet üde illatával és ízével, aki önkielégítés, orális játék, rimming és szex közben is élvezheti azt. A síkosító nem túl édes vagy mesterséges ízű, és nem ragadós, mint a hagyományos orális gélek. A síkosító gél nekünk egy finom eperfagylaltot juttat eszünkbe, amelyet mohón nyalogat le partnere erogén zónáiról, amíg fel nem nyög az örömtől. Hogy egy grammot se hízzon az ellenállhatatlanul finom falatozás alatt, steviát kevertünk a kompozícióba, ami a cukor egészségesebb alternatíváját jelenti. Ugyanakkor szinte nincs kalóriája. A stevia az arckrémgyártóknak is bevált. Éppen ezért megtalálhatja például a problémás bőrre készült termékekben.

Finomított vegán formulánk élén a szkvalán található, amelyet cukornádból állítanak elő, és a klasszikus olajra hasonlít. Hozzá hasonlóan intenzíven hidratálja és nedvesítő a bőrt, vagy elősegíti annak regenerálódását. De a különbség az, hogy a szkvalán gyorsan felszívódik, és használata után a bőr nem lesz zsíros vagy ragacsos. Ezért ismerheti száraz álolaj néven is.

A készítményben található szkvalánt egy másik szuper összetevő követi – az aloé vera növény leve, amelyet sokan otthon termesztünk és a zseléjét használjuk. Ez a gyógynövény megnyugtatja az irritált bőrt, például napon tartózkodás vagy szúnyogcsípés után. Ugyanakkor hidratálhatja az érintett területet és csökkentheti a bőrpírt. Ez a növény egy csomó szuper vitamint és ásványi anyagot rejt – például A-, B1-, B2-, B3-, B6-, B12-, C-, D-, E-vitamint, folsavat (B9), cinket, káliumot, vasat és antioxidánsokat, amelyek védik a bőrt a szabad gyököktől. Az aloé vera a bőr puhítására és lágyítására, rugalmasságának helyreállítására is használható. Ennek köszönhetően a hüvely megőrizheti fiatalos megjelenését és rugalmasságát. A hölgyek ezért nem csak a csúszós játékokat élvezik a síkosítóval, hanem gondoskodnak az ölükről és az intim testrészeik természetes mikrobiomjáról is. Szex közben a síkosítónak köszönhetően a kiszáradás vagy a repedések kellemetlen jeleinek is búcsút mondhat.

A síkosító gél másik hatékony összetevője a hialuronsav (nátrium-hialuronán), amely gondoskodik a szövetek regenerációjáról és az ízületek kenéséről az emberi szervezetben. Emellett a kollagén képződésében is részt vesz. Kiváló vízmegkötő képességének (akár ezerszeres mennyiség a súlyához képest) köszönhetően a bőr szépen sima, hidratált és rugalmas marad.

Amellett, hogy jó adag természetes összetevőket adtunk hozzá, arra is ügyeltünk, hogy síkosító gélünk ne tartalmazzon színezéket, szintetikus tartósítószert, parabént, szilikont vagy mesterséges parfümöt, amelyet természetes azonos ételaromával helyettesítettünk. A gél nem irritál, kíméli az érzékeny intim részeket és tiszteletben tartja azok természetes pH-ját. A vízbázisnak köszönhetően az óvszerrel és minden erotikus segédeszközzel is jól kijön. Ezért minden kedvenc gyakorlatát élvezni fogja vele. Az epres Sexy Elephant síkosító továbbfejlesztett változata így kiválóan helyettesíti a régebbi, világospiros modellt. Az új Sexy Elephant síkósítónak áttetsző színe van, de néha tejes színnel is találkozhat, ami a természetes és ápoló összetevők felverésével jön létre, felesleges kémia nélkül. Az Elephant epres síkosító azonosító szimbóluma a piros csepp a címkén.

A praktikus pumpával és átlátszó fedéllel ellátott, új csomagolást magával viheti utazásaira. A termék nem szivárog a táskájában vagy bőröndjében. Ráadásul az innovatív airless flakonba sem levegő, sem baktérium nem juthat be, ami lerövidítené a termék élettartamát és megzavarná a hatását.

Azt is megemlítjük, hogy síkosító zselénkben csak minimális mennyiségű glicerint és propilénglikolt talál, amivel a legtöbb vízbázisú síkosítóban találkozhat. A gyártók ezeket a síkosítókba keverik, mert mindkét anyag elősegíti a gélek kívánt konzisztenciájának és sűrűségének elérését. Ezeknek az anyagoknak a nagyobb koncentrációja azonban megzavarhatja az intim részek természetes környezetét, és irritációt okozhat. Ezért az Egészségügyi Világszervezet (WHO) 2012-ben kiadott egy dokumentumot, amelyben azt javasolja, hogy a glikolok értékét 9,9% alá csökkentsék, és ozmolalitásukat (aktív részecskék koncentrációját) 1200 mOsm/kg alatt tartsák.

FIGYELMEZTETÉS
A síkosító gélt tartsa távol a gyermekektől és háziállatoktól. Napfénytől távol tárolandó. Ha a gél a szemébe kerül, öblítse ki tiszta vízzel. Bőrirritáció esetén hagyja abba a termék használatát és forduljon orvosához. Használja fel a síkosítót a lejárati idő előtt.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Epres síkosító gél Sexy Elephant (100 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem