Betöltés...

Csillapító síkosító gél Sexy Elephant (100 ml)

Ár: 2.635 Ft

Az eredeti gélt helyettesítő Sexy Elephant csillapító síkosító gélt modern airless csomagolással és új ápoló formulával gazdagítottuk. A terméket hialuronsavval, aloé verával és szkvalán funkcionális komponenssel dúsítottuk, amitől a síkosító csodálatosan siklik. A természetes szegfűszeg kivonat gyengéden hűti és gyengéden tompítja a pénisz hegyét, ezáltal késlelteti az ejakulációt . A síkosító nagyszerű választás azoknak a férfiaknak, akik jobban szeretnék kontrollálni a csúcspontjukat, és hosszabb szexszel szeretnének kényeztetni kedvesüket.

A csillapító síkosító egyedülálló fejlesztési termékünk, és hasonló gélt sehol sem talál a piacon. Több mint egy évet szenteltünk a különleges összetételnek, és úgy alakítottuk át a síkosító formuláját, hogy a legjobbat adhassuk az Ön intimitásához. A gélt az intim részek legérzékenyebb bőrének ápolására fejlesztettük ki, így minden nap használhatja. Az új luxuspalack és az innovatív összetétel ellenére is igyekeztünk tartani a termék kedvező árát, ami nem terheli meg a pénztárcáját.

A természetes síkosító gél összetétele nem tartalmaz színezéket, a termék pH-ját úgy állítottuk be, hogy az összhangban legyen az emberi szervezet pH-jával. A hozzáadott színezékeket tartalmazó, eredeti csillapító síkosító halványkék árnyalatú volt. A Sexy Elephant gél új verziója átlátszó, néha világos, krémes fehér színű, amely a természetes és ápoló összetevők felverésével jön létre felesleges kémia nélkül. A csillapító síkosító azonosító szimbóluma a kék csepp a címkén.

Az adagoló segítségével vigye fel a gélt a makk területére néhány perccel a szex előtt, és finoman masszírozza be. A jobb hatás érdekében hagyja rajta a síkosítót egy ideig. Ha szükséges, ismételje meg az alkalmazást bármikor. A vízbázisú gélt tiszta vízzel könnyedén lemoshatja, kedvenc erotikus eszközét pedig beveheti a játszadozásba. A gél gyengéd összetétele nem tesz kárt a szilikon anyag porozitásmentességében.

A síkosító csökkentett glicerintartalommal rendelkezik. Ezek az anyagok biztosítják a gélek viszkozitását és simaságát, valamint megfelelő sűrűséget és állagot adnak nekik. A legtöbb vízbázisú síkosító glicerin és propilénglikol alapú. A nagy mennyiségű glikol és propilénglikol azonban növelheti a finom bőrszövet megzavarásának kockázatát a gél magas ozmolalitása (aktív részecskék koncentrációja) miatt. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) 2012-ben kiadott egy dokumentumot, amelyben azt javasolta a gyártóknak, hogy csökkentsék ezeket az anyagokat a síkosítók összetételében 9,9% alá. Ennek a lépésnek az a feladata, hogy az ozmolalitást 1200 mOm/kg-nál alacsonyabb értékre csökkentse. A síkosító géleink gyártása során ezeket az ajánlásokat igyekeztünk betartani, és a gél összetételében minimálisra csökkentettük a glicerin és a propilénglikol arányát.

A síkosító kiváló kenőképességét a szkvalán (squalane) komponens biztosítja. Funkcionális tulajdonságainak köszönhetően a szilikonok természetes helyettesítője, és száraz pszeudoolajnak is nevezhető. A szkvalán cukornádból készül, tökéletesen beszívódik a bőrbe, nem zsírosodik, hidratáló és regeneráló hatású. Ez az olaj az aranyér kezelésére szolgáló kenőcsök és kúpok fő összetevője.

A természetes szegfűszeg kivonat gondoskodik a síkosító csillapító hatásáról. Fő összetevője az eugenol, melynek pozitív és nyugtató hatása van. A szegfűszegkivonatot hagyományosan természetes érzéstelenítőként használják a szájüregben, valamint a férfi magömlés késleltetésére, és lágy, nem tolakodó illatot kölcsönöz a síkosítónak. A szegfűszeget többek között a baktériumok és gombák elleni védelemként is használják, és pozitív hatással vannak az általános egészségre.

A gél további ápoló összetevői közé tartozik az aloé vera, amelyet a hagyományos gyógyászatban évezredek óta használnak. Ez a Liliaceae családba tartozó növény például B12-vitamint, A-, C-, E-vitamint és folsavat tartalmaz. Antioxidánsokban is gazdag, ezáltal védi a bőrt a vegyi anyagok hatásaitól. Az aloé vera puhítja és lágyabbá teszi a bőrt, visszaadja a bőr rugalmasságát, elasztikusságát és fiatalos megjelenését. Az aloé verában található poliszacharidok támogatják az intim terület természetes mikrobiómát, és a hüvelyszárazságtól vagy repedésektől szenvedő nők is szívesen fogadják a síkosítónak ezt az összetevőjét.

A hialuronsav, a híres aloé verához hasonlóan, elképesztően regenerálja a bőrt. Nagyra értékeljük hidratáló képességét is, mert segít elzárni a vizet a szövetekben. A nátrium-hialuronát emellett támogatja a kollagéntermelést, és megőrzi a bőr fiatalságát és rugalmasságát. A hialuronsavat széles körben adják a bőrkrémekhez is, és megtalálható például a fiatalító szérumokban is, mert feltölti a bőrt és kitölti az apró ráncokat. Ez késlelteti a bőröregedés jeleit.

Kiemeljük a funkcionális airless csomagolást is praktikus pumpával, aminek köszönhetően a levegő és a baktériumok nem jutnak be a gélbe. Ezért csak minimális mennyiségű tartósítószert adtunk a síkosítóhoz. Igyekeztünk a gél összetételét úgy kifinomítani, hogy az a lehető legkíméletesebb legyen a testhez és a környezethez, így csak kíméletes, parabének nélküli, természetes tartósítószereket talál benne.

Ellenőriztük a síkosító gél csillapító hatását a saját bőrünkön, és miután felvittük a gélt a pénisz hegyére, enyhe bizsergő érzést és enyhe zsibbadást éreztünk a makkban. A nyugtató hatása azonban minden férfira másként hat, így a szex időtartama és a pénisz érzéstelenítése egyéni lehet.

Figyelmeztetés
A termék kizárólag külső használatra szolgál. Ha a gél a szemébe kerül, öblítse ki tiszta vízzel. Ha bármely összetevővel szemben intolerancia vagy allergiás reakció lép fel, hagyja abba a síkosító használatát, és forduljon kezelőorvosához. Tartsa a palackot gyermekektől elzárva, és óvja a terméket a magas hőmérséklettől és a napfénytől. Használja fel a gélt a lejárati idő előtt.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Csillapító síkosító gél Sexy Elephant (100 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem