Betöltés...

Janet csipkés szett, L–XL

Ár: 16.710 Ft

A szett első pillantásra lenyűgöz az érzéki fekete csipkével , amely egyszerre gyengéd és csábító. A nők ellenállhatatlannak érzik magukat benne, a férfiak pedig meghajlik a térdük az izgalomtól, amikor meglátják a másik felüket ebben a paradicsomos fehérneműben.
A hátul egy kampós rögzítéssel ellátott aládrótozott melltartó kiemeli a női mellek természetes szépségét. Ennek köszönhetően a hölgyek maximális kényelmet élvezhetnek. A rugalmas állítható vállpántok is hozzájárulnak ehhez, amit a nők igény szerint lazíthatnak vagy megfeszíthetnek.
Nekünk tetszik, hogy a melltartó érdekesen van vágva a mellek között. A mélyülő nyakkivágás és a kifinomult hasítékok felfedik a melleket. A szett felső részét egy kis masni is jellemzi, amely játékosan néz ki.



A harisnyakötő szépen kiemeli a keskeny derekát. Hátul nyolc kis horogsorral rögzíthető, aminek köszönhetően tökéletesen tartja magát. Az öv tesztelőink hasán kapcsolódott a legjobban. Miután az összes horgot beakasztották, csak visszafordították.
A harisnyakötőn szatén szalagot is találsz masniba kötéshez. A szalag végei lefolynak a hason át az ölbe, csábítva a férfiakat , hogy játékosan oldják ki a masnit.
Nagyra értékeljük az állítható harisnyakötőket is, amelyek könnyedén alkalmazkodnak minden nő alakjának magasságához.



A nem hagyományos tangák elöl csak a lényeges dolgokat takarják. Hátul vékony pántok paradicsomos kagylópántot alkotnak, amely felfedi az alját.
A csomagban nem szereplő harisnyakötő tökéletesen passzol Janet csipkekészletéhez. Ezért tekintse meg kínálatunkat, és válassza ki őket ízlése szerint.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Janet csipkés szett, L–XL" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem