Betöltés...

Valeria fekete szett, S–M

Ár: 16.735 Ft

Feketében a hölgyek érzéki istennőkké válnak, akik minden férfit elvarázsolnak. A fekete szövetet apró arany és ezüst levelek díszítik, amelyek egy kis luxust kölcsönöznek neki.
A melltartó kifinomultnak tűnik a csábító tüll és a finom csipke kombinációjának köszönhetően, középen egy kis masnival. Hátul egy kampóval rögzíthető, és nincs aládrótja , így kiemeli a mellek természetes szépségét. Ezenkívül a nők maximális kényelmet élveznek viselésekor. A rugalmas , állítható vállpántok lehetővé teszik a hölgyek számára, hogy szükség szerint lazítsák vagy megfeszítsék.



Szeretjük a csipke harisnyakötőt , ami finom tapintású. Tökéletesen kiemeli a keskeny derekát, és homokóra sziluettet alkot a hölgyeknek. Egy kampóval rögzíted a vállak hátulján. Az öv szépen a helyén marad, nem gurul fel, nem csúszik le. Deréktól állítható harisnyakötő övek , amelyek minden nő alakjának magasságához igazodnak.



Valeria fekete összeállítását paradicsomcsipkés mini tanga egészíti ki. Elöl csak a legszükségesebbeket takarják, míg hátul kagylós kivágásuk révén kiemelkedik a lédús alsó rész .
A harisnyakötős harisnya remekül igazítja az egész ruhát a tökéletességre. De nem találja őket a csomagban. Ezért válassza ki kínálatunkból azokat, amelyek megragadják a figyelmet.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Valeria fekete szett, S–M" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem