Betöltés...

Cara csipkés body, S–M

Ár: 15.150 Ft

A nem mindennapi levendula szín már első pillantásra megragadja a szemet. Ebben a hölgyek gyengéd hercegnővé válnak, akik megfelelő románcra vágynak párjukkal. Uraim, tudassa a másik féllel, mennyire fontosak önnek. Bókolj neki, súgd a fülébe szerelmes szavakat, és nézd, ahogy a szeme felcsillan a boldogságtól.
A Cara csipkés bodyjának nincs aládrótja, így kiemeli a mellek természetes szépségét, a hölgyek pedig maximális kényelmet élveznek viselet közben. A hasig érő Mély dekoltázs vonzza a férfiak vágyakozó pillantásait.



Hátulról nézve elbűvöl majd a kifinomult hasíték, amely szinte az egész hátat a fenékig fedi fel. Arra hívja a férfiakat, hogy csupasz bőrét gyengéd érintéssel és forró csókokkal árasszák.
A testet két kis gyöngyös masni díszíti, amelyek hatásosan néznek ki. Az egyik a nyak alatt található, míg a másik a derekát emeli ki.
A fehérneműt egyszerűen egy kis arany kampóra rögzítik a nyak mögött. A hölgyek ezért partner segítsége nélkül is felvehetnek bodyt.



Szeretjük a kifinomult szabást , amely kiemeli a szexi íveket és növeli az önbizalmat. A body alsó része brazil típusú, magas derekú rövidnadrágra emlékeztet. Ezek segítenek a lédús popsi kialakításában.
Az egész modell finom áttetsző csipkéből készült. Az urak élvezni fogják az izgatott mellbimbók és a borotvált ölek látványát.
Az elasztikus anyagnak köszönhetően a body alkalmazkodik viselője egyéni íveihez, így a nő jól érzi magát benne, és teljes mértékben át tudja magát szentelni párjával a szenvedélyes pillanatoknak.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Cara csipkés body, S–M" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem