Betöltés...

Valeria fekete köntös, S–M

Ár: 20.250 Ft

A fekete áttetsző színnek titokzatos hatása van   és mindkét partnerben felébreszti a kölcsönös merész érintések vágyát. A fürdőköpeny fekete árnyalatát az arany és ezüst levelek jellegzetes mintája eleveníti fel, amelyek felkeltik a figyelmet.
Ami a fehérneműn felkeltette a figyelmünket, az az igényes csipkeszegély volt, amely a nyaktól a fürdőköpeny alsó szegélyéig húzódik. Az ujjak egy részét is csipke díszíti. Hátulról nézve elbűvöl majd a csipke kagyló betét , amely a hát feléig ér.
A nem szokványos, háromnegyed hosszúságú ujjak szabadságot adnak a hölgyeknek, és nem korlátozzák mozgásukat. Áramló szabásuk eleganciát ad a modellnek.



A megkötést követően A szatén öv kiemeli a keskeny derekát, és csábító sziluettet varázsol. A hölgyek lazán átköthetik fürdőköpenyüket egy szalaggal, és így csábító látványt készíthetnek partnerük szabadon látható dekoltázsáról, pocakjáról és csábító öléről.
A fenék feléig érő rövid hossza csodálatosan provokatív. Az urak ezért nem tudnak ellenállni és simogatni a kitett bőrt.



A selyem tüll lágy fátyolba burkolja a nőies íveket. A hölgyek kombinálhatják a fürdőköpenyt egy erotikus öltözékkel, vagy hagyhatják, hogy a ruhák beleolvadjanak meztelen testükbe .
Elasztikus anyagának köszönhetően a fürdőköpeny kényelmes viselet, így nem csak társasjátékokhoz, hanem alváshoz is kiváló.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Valeria fekete köntös, S–M" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem