Betöltés...

Merch – női elefánt póló Ormányt fel!, S

Ár: 5.715 Ft

A női Póló Ormányt fel! egy lelkes elefántnál sem hiányozhat az alap gardróbból. Hölgyeim, mutassátok meg, hogy nem vagytok unalmasak, és osszátok meg másokkal az erotikus játékokkal kapcsolatos tapasztalataitokat. Adhatsz tippet is kedvenceitekről. Tűzbe tesszük az ormányunkat azért, hogy hirtelen a buli sztárjai lesztek.

Az elegáns fekete szín minden nőnek jól áll, és ügyesen leplez néhány plusz kilót. A póló szinte mindenhez passzol, a hölgyek nadrággal, farmerrel, rövidnadrággal, leggingssel, sőt szoknyával is hordják.

A kerek nyakú póló egyszerű, de időtálló szabását értékelni fogod. A rövid ujjú minden évszakban kiegészíti a ruhatárat. Nyáron nem lesz meleged benne, hidegebb napokon a lányok például az elefántos pulóverrel kombinálják.

Szeretjük a kiváló minőségű Jersey pamutot az Elephantnál, mert légáteresztő, puha tapintású és kényelmes viseletet biztosít. Ez a 185 g súlyú, Öko-Tex 100 tanúsítvánnyal rendelkező, vegán anyag természetes biopamutból készült. Nem tartalmaz állati eredetű termékeket vagy vegyi anyagokat.

PS: Az elefánt póló a limitált elefánt merchjeinkhez tartozik. Ezért siess, hogy a gyorsabb elefántok ne vegyék meg az orrod előtt.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Merch – női elefánt póló Ormányt fel!, S" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem