Betöltés...

Merch – női elefánt póló, XXL

Ár: 5.725 Ft

Az elefánt merch a szellemesség, a kecsesség és a kifinomultság szinonimája. A női Elefánt póló nagy márkalogóval a mellkasán pedig pont ilyen. Ebben nem csak az elefántbanda beavatott tagjait szórakoztatod, hanem a kíváncsiskodókat is, akik szeretnék megtudni, mit viselsz a melleden. A póló szinte minden öltözethez jól passzol, és jól illek más merchhez is.

Az elegáns fekete szín időtlen klasszikus. Szeretjük, hogy az apróbb testhibákat is elrejti, így minden nő magabiztosan érzi magát a pólóban. A mellkason lévő rózsaszín embléma játékos hatású és a megfelelő helyekre irányítja a figyelmet.

Bármely évszakban viselheted a rövid ujjú pólót. Nyáron nem fogsz benne izzadni, hidegebb napokon pedig kombinálhatod például az elefánt pulcsival. A póló sportos szabását a visszafogott kerek nyakkivágás is kiemeli.

Fontosak számunkra a minőségi és egészséges anyagok, amelyek kényelmes viseletet biztosítanak. Ezért az elefánt póló prémium 100% Jersey pamutból készült, vegán és Öko-Tex 100 tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez a puha és tökéletesen légáteresztő anyag nem tartalmaz sem vegyszert, sem állati szöveteket, így a póló gyártása során semmilyen állat nem sérült meg. Ráadásul a jersey pamut nem szöszösödik mosás után, így a pólója sokáig fog tartani, mintha új lenne.

Ui.: A női elefántpóló a limitált kiadáshoz tartozik, szóval siess, nehogy a gyorsabb elefántok lenyúlják az ormányod elől.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Merch – női elefánt póló, XXL" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem