Betöltés...

Test peeling és relaxáló fürdő feromonokkal Bubbling Wild Salt (350 g)

Ár: 7.350 Ft

A jól átgondolt természetes összetételnek köszönhetően a Bubbling Wild Salt feromonokkal készült testradírozó és relaxáló fürdő cellulitellenes, antioxidáns és hidratáló tulajdonságaival tűnik ki . Könnyedén érhetsz el vele selymesen puha és egészséges bőrt, amely fiatalosabb megjelenésű lesz. Meleg zuhannyal vagy fürdővel kombinálva oldja a lelki és fizikai feszültséget, oldja a stresszt és kényeztesse magát egy szuper tavaszi méregtelenítéssel.

A Bubbling Wild Salt feromonokat tartalmazó testradírozó és relaxáló fürdő eltávolítja az elhalt hámsejteket, ellazítja az elmét és kellemes afrodiziákum illattal illatosítja a testet és a fürdőszobát, mely mindkét partnert izgatja. A termék különösen azoknak a nőknek fog tetszeni, akik szeretnek vigyázni magukra és imádják partnerük maximális figyelmét, amit a testradír bódító karamell illatával kapnak meg.

A peeling só hatékonyan kitisztítja a pórusokat és eltávolítja az elhalt hámsejteket azáltal, hogy finoman csiszolja a bőrt apró kristályaival. Ennek köszönhetően a bőr vért kap, kisimul és gyorsabban regenerálódik. A Bubbling Wild Salt testradírt világos rózsaszínben csak a testen használja. Durva részecskéi nem alkalmasak az arc hámlasztására, mert irritálhatják az érzékeny bőrt. A peeling a száraz bőr ápolására is alkalmas, mivel eltávolítja a pikkelyeket, ugyanakkor hidratáló anyagaival és tápanyagaival táplálja a száraz bőrt Espoma sóból, szarvasgombából, köldök-ázsiaiból, hibiszkuszból, buborékos moszatból és guaránából.

Hetente legfeljebb egyszer végezzen peelinget , és vigye fel nedves bőrére zuhanyozás közben vagy fürdés után. Gyengéden, körkörös mozdulatokkal masszírozza be a bőrbe a rózsaszín kristályokat, és hagyja egy ideig hatni a peelinget, hogy minden tápláló anyag felszívódjon a bőrbe. Ezután alaposan öblítse le a testéről. Ne dörzsölje a hámlást száraz bőrre. Ledörzsölhetnéd őt. Ezenkívül ne alkalmazza a terméket intim területekre vagy sebekre. Azt tapasztaltuk, hogy a masszírozás során a kristályok habznak és állaguk egy kis zselére emlékeztet. A habzást a kókuszdió-glükozidok vagy egy természetes emulgeálószer okozzák, amely habot hoz létre . A piacon kapható többi peelinghez képest ez a termék egyedülálló tulajdonsága , amely hatékonyan segít eltávolítani a bőrről a szennyeződéseket.

Ha epilálás vagy gyantázás után benőtt szőrszálakkal küzd, akkor a bőrradírozást a szokásos testápolási rituáléjába kell foglalnia. A bőr rendszeres hámlasztásával eltávolítja az elhalt hámsejteket, amelyek megakadályozzák a sima szőrnövekedést. Ez csökkenti a benőtt szőrszálak és velük együtt a csúnya vörös pattanások előfordulását.

Fürdősóként is használhatja a Bubbling Wild Salt-ot. Adjunk hozzá egy marék sót a meleg vízhez, és várjuk meg, amíg teljesen feloldódik. Egy fárasztó munkanap után merítse meg fáradt testét egy kellemesen meleg fürdőben, amely csodálatosan ellazít, és ellátja az Espoma só, a köldök, a hibiszkusz, a hínár és a guarana tápanyagaival. Engedje át magát ebben a lazító rituáléban partnerével és hagyja magát elragadtatni a szenvedély hullámain a természetes feromon - szarvasgomba - afrodiziákum illata segítségével. Az édes karamell illat megrészegíti érzékeit, és erotikus játékra késztet.

Testradírozó és relaxáló fürdő feromonokkal A buborékoló vadsó nagy, 350 g-os kiszerelésben főként magnézium-szulfát alapú, amely Epsom sóként is ismert. Rendkívül kesernyés íze miatt azonban nem fogyasztják. Ez a magnéziumban gazdag ásványi anyag elősegíti a méreganyagok kiürülését, regeneráló és revitalizáló hatású , amely a bőrön keresztül hatékonyan felszívódik a szervezetbe. A magnézium-szulfát enyhíti az izomfájdalmat, az ízületi gyulladás tüneteit és csökkenti a duzzanatot. Felgyorsítja a sportteljesítmények utáni regenerációt , segít csökkenteni a stresszt és a feszültséget.

A termék másik fontos összetevője a szarvasgomba , amely erős afrodiziákumként hat. Ezenkívül számos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz (pl. kalcium, vas, magnézium, foszfor, kálium, cink, réz, nátrium, mangán, szelén, omega 3, omega 6 savak, A, B, C, E, K vitaminok , folsav és pantoténsav) és megtisztítja a szervezetet a káros anyagoktól. A hagyományos kínai orvoslás úgy véli, hogy a szarvasgomba, amely a fák gyökerei közelében nő, a legtisztább természetes energiát nyeri ki belőlük, amely aztán megerősíti az ember veséinek energiapályáját. Ezáltal ezek a gombák meghosszabbítják életünket és javítják annak minőségét.

A termék további természetes hatóanyagai közé tartozik Az ázsiai köldök (más néven Gotu kola). Ez a gyógynövény Délkelet-Ázsiából származik, és gazdag triterpenoidokban. Ezek az anyagok jótékony hatással vannak az egész emberi szervezetre. Küzdenek a vírusok és gyulladások ellen, erősítik az immunitást, segítik a jobb emésztést, a természetes vérkeringést és a nyomást. A köldökzsinór rengeteg ásványi anyagot és vitamint is tartalmaz (a kalciumtól, magnéziumtól és káliumtól kezdve az A-, B-, C-vitaminig). Fiatalító hatású, segíti az agy vérellátását és erősíti az idegrendszert. Gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően enyhíti a reuma vagy a reumás ízületi gyulladás tüneteit. Csökkenti a narancsbőr megjelenését is, lassítja a bőr öregedését, elpusztítja a gombákat, gyógyítja a visszérgyulladást és segít ekcéma vagy pikkelysömör esetén is.

Gazdag flavonoidtartalmának köszönhetően A szudáni hibiszkusz erősíti az érfalakat és kiváló antioxidáns forrás. Természetes festékként szolgál, és enyhe fájdalomcsillapító, vírus- és görcsoldó hatása is van.  

A buborékos moszatot már az ókori rómaiak is használták ízületi fájdalmakra. Ma azonban elsősorban a csökkent pajzsmirigyműködés természetes támaszaként használják. Ez a hínár megköti a vizet és kiváló tisztító hatással rendelkezik. A Bubbling Wild Salt testradír többi összetevőjéhez hasonlóan ez is vitaminok és ásványi anyagok egész sorát rejti el, és enyhíti a reuma tüneteit. Ezenkívül hatékonyan küzd a fáradtság ellen, elősegíti a szőrnövekedést és javítja a bőr állapotát. Az alga puhítja a bőrt, támogatja annak rugalmasságát és segít hidratálni.

A guarana egy cserje, amely Dél-Amerikában az Amazonas folyó mentén nő. Az indiai törzsek erősen gyógynövénynek tartották, amely energiát ad az embernek , és szinte minden betegséget meggyógyít. Kozmetikai termékekhez főként a narancsbőr elleni vérkeringtető hatása miatt kerül. A guarana halványítja a bőrszín egyenetlenségeit, javítja a bőrsejtek megújulását , és gyógyító hatásának köszönhetően a problémás bőrre is kiváló. Gyakran megtalálható a hajápolási termékekben, mivel mérsékli a hajhullást és serkenti annak növekedését.

Szép ajándéknak is ajánljuk a terméket párnak, barátnak, nővérnek vagy anyának. Egyszerűen minden nőnek, de olyan férfinak is , aki szereti ápolni a testét és csak a természetes eredetű minőségi termékekkel szenved.

Figyelmeztetés : Ne alkalmazza a terméket a szemkörnyékre, az intim részekre vagy a sebekre. Ez egy külső használatra szánt kozmetikai termék, ezért soha ne fogyasszuk. Bármely összetevővel szembeni túlérzékenység vagy allergia esetén ne használja a terméket.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Test peeling és relaxáló fürdő feromonokkal Bubbling Wild Salt (350 g)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem