Betöltés...

Obsessive jelmez Pilotman, L–XL

Ár: 19.120 Ft

Sok pár álmodik egy szexi pilóta és egy vágyakozó női utas szerepjátékáról , az Obsessive Pilotman jelmeznek köszönhetően pedig álmaid valóra válnak. A férfiak jelmezben egy magabiztos pilóta szerepét töltik be, aki dögös show-val készült meglepett partnerének. Uraim, adjanak elő egy szexi sztriptízt egy tematikus ruhában, és figyeljék a másik fele izgatott arckifejezését. Jutalma lesz egy finom orális szex és egy vad rodeó az ágyban.
A boxerek érzéki sötétkék színét a pilóta logó és a játékos sárga árnyalatú csíkok egészítik ki a nadrágon. A mandzsetta és a gallér hófehér színe ártatlan benyomást kelt, de tűzre tesszük a törzset, amiért hagyta, hogy elsodorja magát a szenvedély lavinája.
A részletes gallér és nyakkendő azonnal felkeltette a figyelmünket. A nyak hátsó részén két csappal rögzíthető, amelyeket a férfiak szükség szerint megfeszítenek vagy lazítanak. A gallért egy előre megkötött nyakkendő követi, így nem kell késleltetni a csomózást. Csak húzza a rugalmas szalagot a fejére, és rejtse el a nyakkendőt a gallér alá.



A mandzsetta rögzítése a csuklón gyors és egyszerű a szegecseknek köszönhetően, így a férfiak a másik fél segítsége nélkül is felvehetik.
A szűk szabású boxerek csábítóan ölelik át mind a fenekét, mind a péniszt, így vonzzák a hölgyek izgatott tekintetét. A fehérneműt a derékrészen lévő elasztikus szalagnak köszönhetően szépen tartja a helyén, ami nem szűkül és nem vág bele a csípőbe. A csupasz bőrt kihívóan felfedő , fordított háromszög alakú paradicsomos hasíték is felkelti a figyelmet.



Az Aviator Napszemüveg egy látványos kiegészítő , amely tökéletesíti a pilóta jelmezét, és fokozza minden férfi szexuális vonzerejét. A szemüveg nem rendelkezik UV védelemmel, és nem véd meg a naptól, de jól szolgál majd a hálószobában sztriptíz és szerepjáték közben.
Az elasztikus anyag tökéletesen alkalmazkodik a figura egyedi íveihez, és biztosítja a jelmez kényelmes viseletét.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Obsessive jelmez Pilotman, L–XL" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem