Betöltés...

Dark Mystery anál zuhany (16,2 cm)

Ár: 7.735 Ft

A multifunkcionális Dark Mystery anális zuhanyt az anális szex minden szerelmese értékelni fogja. Nemcsak gyorsan eltávolítja a szennyeződések fenekéből, de análdugóként is használható a partnerjátékok változatosabbá tételére. A hölgyek dupla behatolást élvezhetnek a játékkal, amikor partnerük pénisze kitölti a hüvelyüket és az análisukat pedig anális zuhany. Az urak viszont kényeztethetik magukat az eszközzel, például a prosztata stimulálásával, ami intenzív orgazmushoz vezet.

Az anális zuhany a BDSM-et és a klinikai játékokat is megfűszerezi. Például próbálja ki egy félénk páciens és egy szexi szigorú nővér szerepjátékát, aki nem tűr kifogásokat. Alaposan fedezze fel a kedvese análisát, és amikor ellenáll, büntesse meg egy csípős fenékre csapással vagy hideg vízsugárral. Javasoljuk, hogy a játékot csak a zuhanycsőhöz csatlakoztatva használja. Nincs talpa, ezért teljesen becsúszhatna a fenekébe.

A segédeszköz anatómiai formájának és lassan szélesedő hegyének köszönhetően könnyen behelyezhető. Kis méretei azoknak a kezdőknek is tetszeni fognak, akik még nem feszítették ki megfelelően az análisukat, ezért egyelőre kisebb játékokat keresnek. A rugalmas hegynek köszönhetően a modell különböző pozíciókban alkalmazkodik az emberi anatómiához. A keskeny hegy végén található a fő nyílás, amelyen keresztül a víz átfolyik. A másik négy lyuk a játék oldalán van elrejtve. Mind az öt lyuk biztosítja a fenék tökéletes és gyors tisztítását. Az anális zuhany használatakor azonban ügyeljen a megfelelő víznyomásra. Ezt a legjobban egy egyszerű karral ellátott vízcsappal lehet szabályozni. A beöntés elvégzésekor azt javasoljuk, hogy először az anális zuhanyt vezesse be a fenekébe, és csak azután engedje meg a vízáramot. Ugyanez vonatkozik az öblítés befejeztére is. Először zárja el a vizet, és csak ezután csúsztassa ki a segédeszközt a fenekéből. Az oldalsó lyukak száma miatt egyébként víz fröccsögne minden irányba.

A segédeszköz tömör szilikon anyagból készült, amely síkosítás után simán becsúszik az análisba. Puha felületét és hipoallergén tulajdonságait szintén kedvelni fogja. A precíz kialakításnak és a teljesen vízálló kezelésnek köszönhetően az eszköz tartós és kibírja a durvább játékokat is.

Egyszerűen felcsavarhatja az anális zuhanyt a zuhanyfejre a tömör fém bemenetnek köszönhetően. Ezért használat közben az eszköz nem lazul ki, és nem zavarja meg a teljes relaxációs és fenéktisztítási rituálét.

A zuhany praktikus fekete színével is lenyűgözi, amely jól illik az anális játékokhoz. A sötét árnyalat felébreszti a kísérletezési vágyat és elrejti az esetleges szennyeződéseket.

Végül megemlítjük, hogy a szilikon síkosítókat a Dark Mystery anális zuhannyal nem tudja használni. Károsítanák a felületét. Ezért érdemesebb vízbázisú síkosítókat beszerezni, amelyek az análist tökéletesen síkosítják. Annak érdekében, hogy ne mossa le a gélt a bőrről, csak azután kapcsolja be a vizet, miután az anális zuhanyt a fenékbe helyezte.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Dark Mystery anál zuhany (16,2 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem