Betöltés...

Fleshlight Launch automatikus fel-le mozgó adapter (38,7 cm)

Ár: 95.495 Ft

Az aprólékosan átgondolt Fleshlight Launch push-on adapter a Fleshlight mesterséges hüvelyekhez és maszturbátorokhoz könnyed kihangosítást tesz lehetővé a férfiak számára. Ez az automata készülék 4 sebességi móddal és 4 lökethosszal könnyen és intuitív módon kezelhető. Nagyra értékeljük, hogy nem akadozik használat közben még percenkénti maximum 250 ütésnél sem. Az urak zavartalanul élvezni fogják a valósághű játékokat, például a szexet egy nővel, ami javítja a pornóvideók megtekintését mobiltelefonon , amelyet csatlakoztathat az adapterhez.

Egyes modellek illeszkednek a Fleshlight Launch ütközőadapterhez Fleshlight Go STU, Fleshlight Go Pink Lady Surge, Fleshlight Turbo Thrust Blue Ice, Fleshlight Turbo Core, Fleshlight STU, Fleshlight Pink Lady, Fleshlight szex konzervdobozban, Fleshlight Vibro Touch, valósághű Fleshjack Boys anális gipsz és a Fleshlight Girls pornószínésznő művaginája, klitoriszának saját aláírásával. A legtöbb modellt megtalálja kínálatunkban.

Könnyedén rögzítheti a maszturbátort vagy a műhüvelyt az adapterhez a rögzítő heveder segítségével , amelyet a rögzítőkapocs segítségével a fogantyú köré húz . A gyártó egy hosszabb pántot is mellékelt a Fleshlight Launch adapterhez a strapabíróbb eszközökért, amelyek között szerepel a Sex In A Can modell is. Könnyedén cserélheti a szíjat a mellékelt utasítások szerint.

A Fleshlight Launch teljesen automatikus adapter kiváló minőségű ABS műanyagból készül, amely rendkívül ellenáll a karcolásoknak és ütéseknek. Az ergonómikus fogantyúk a férfi kéz legerősebb megfogását is elbírják, így a férfiak önkielégítés közben igazán ki tudják oldani magukat. A lekerekített élek nem nyomnak, így ülve vagy fekve helyezze kényelmesen az ölébe a készüléket. A rögzítő rész vastagabb szilikon betéttel van bélelve, amely megvédi a maszturbátort a karcolásoktól az ütközések során.

A modell könnyen vezérelhető billenőgombokkal , melyeket kényelmesen tapinthat a hüvelykujjával. Az adapter egy kicsit a repülésszimulátorok játékkormányára emlékeztet, így nem is lehetne egyszerűbb. A jobb fogantyún található gombbal 4 sebességi mód közül választhat. A bal oldali fogantyún található gombbal szabályozhatja az ütések hosszát . A bal fogantyú mögött egy gomb is található a maszturbátor pozícionálására , így kiválaszthatja, hogy a gyökér, az egész pénisz vagy a makk stimulálására kíván-e koncentrálni.

A mobiltelefon tartó univerzális méretű és a hátsó fogaskerék meghúzásával rögzítheti benne a mobiltelefont. Könnyedén beállíthatja a tartó helyzetét az oldalsó szárnyas anyával, így a telefont különböző szögekbe állíthatja . A csomagban talál még egy mágneses tartót a telefonhoz (ragassza fel a matricát a mágnescsíkkal a mobiltelefon hátulján) és egy tartót a tablethez .

A vízálló kezelés megkönnyíti az adapter karbantartását. A tisztításhoz elegendő egy nedves kendő vagy egészségügyi betét.

A Fleshlight Launch töltőadapter közvetlenül a hálózatról tölthető a mellékelt csatlakozódugós kábel segítségével. Ezért nem kell kéznél lennie egy töltőadapternek mobiltelefonjához, mint egy klasszikus USB-kábelhez. Szeretjük, ha töltés közben is használhatja az adaptert . Ha szeret utazni, értékelni fogja, hogy a tartozékok között megtalálhatók Angliába, Kínába, Ausztráliába, Új-Zélandra vagy az USA-ba, illetve az USA szabvány szerinti országokba cserélhető villák is.

Az amerikai Fleshlight gyártó figyelmet fordít modelljei minőségére, ami a magasabb árban is megmutatkozik. Ezért még automata adapter vásárlásakor is mélyebben nyúl a zsebébe. Hiszünk azonban abban, hogy egy megbízható termékért , amely zavartalan önkielégítést biztosít a férfiaknak, érdemes külön fizetni.

Azt tapasztaltuk, hogy a készülék a végsebességre állítva hangosabb , de lassabb, hosszabb löketeknél ezt alig vettük észre.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fleshlight Launch automatikus fel-le mozgó adapter (38,7 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem