Betöltés...

Fleshlight Go Torque Ice maszturbátor (21,5 cm)

Ár: 19.990 Ft

A Fleshlight Go Torque Ice maszturbátor egy könnyű és könnyen hordozható eszköz, amely utazási méreteinek köszönhetően még a legkisebb kézipoggyászban is elfér. Ezért elkíséri az urakat például az üzleti utakra. A feszes belső textúra még a legtapasztaltabb ínyencek kitartását is próbára teszi, akik az átlátszó burkolatnak köszönhetően nagyszerű látványt élvezhetnek az izgalomtól felpumpált péniszükről. Okos segítőket is ajánlunk, akikkel gond nélkül elvégezheti maszturbátor karbantartását. A Állvány maszturbátor szárításához felgyorsítja a belső hüvely száradását, mert függőleges helyzetben tartja. Púderezze be a maszturbátort Don Pudre elefántpúderünkkel minden játék után, ez puhán tartja.

A belső hüvely szabadalmaztatott Superskin anyagból készült, amely a TPE/TPR anyagok kategóriájába tartozik. Valósághűen idézi az emberi bőrt, ezért az első simogatás után a férfit (nem csak) az ujjai köré csavarja. Javasoljuk, hogy játék előtt melegítse fel a masszázshüvelyt egy tál meleg vízben, hogy ne hűtse maszturbáció közben. A felmelegítés után a maszturbátor hosszú ideig megtartja a hőt a hőszabályozási képességének köszönhetően. Ez pedig tovább erősíti azokat a reális érzéseket, amelyek emlékeztetik a férfiakat a párjukkal való szexre.

A maszturbátor erős ABS műanyagból készült, robusztus tokkal is rendelkezik, amely még az erős kézfogást is kibírja. A szűkített fogantyú alsó részén egy forgószelep található a vákuum beállításához. Az urak maszturbáció közben játszhatnak a belső hüvely szorosságával, és ezáltal késleltethetik vagy felgyorsíthatják az orgazmust.

A különböző belső kiemelkedésekkel ellátott, szoros hüvelynek köszönhetően a férfiak szó szerint mennyei élvezetet fognak átélni minden behatolással. Amint bejut a maszturbátorba, hegyes masszázspontokkal ellátott kupola várja a péniszt, amely elragadóan öleli át a makkot. Ezt követi egy szűk kamra, keskeny hasábokkal, amelyen keresztül a pénisz érzékeny kantárú hegye egy spirális bordás alagútba hatol. Ezután a makk egy darabig egy nagyobb négyzetkel ellátott buborékban pihen, hogy további két különböző átmérőjű kamrát fedezzen fel. A segédeszköz legvégén a hüvely keskeny análist idéző utolsó része várja a férfi büszkeségét.

A segédeszköz teljesen vízálló kezelése a vízi játékok minden rajongójának tetszeni fog. A maszturbátorral megfűszerezheti az előjátékot a zuhany alatt, vagy élvezheti a kellemes fürdőzést vele egy vízzel teli fürdőkádban.

A Fleshlight az egyik leghíresebb maszturbátorgyártó, ezért ismerik az emberek szerte a világon. Így a piacon megjelenő összes termék kiváló minőségében bízhat. A legmodernebb technológia és a szabadalmaztatott anyagok a modellek magasabb árában is megmutatkoznak. Egy kicsit fel fogja tartani az igényesebb karbantartás, mert hagyni kell jól megszáradni a maszturbátort. De a következetes gondozásnak köszönhetően a játék kéjes élményekkel fogja megjutalmazni.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fleshlight Go Torque Ice maszturbátor (21,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem