Betöltés...

Clear Stalactite análdugó (10,2 cm)

Ár: 8.065 Ft

Üveg anális dugó Clear Stalactite remek áron fényűzően néz ki, és nagyobb négyzetmétere van , amely szépen tart a felek között. A kifinomult, hóemberre emlékeztető gömbkialakítás formájával intenzíven irritál a készülék be- és kihúzásakor . A legkisebb, 1,5 cm átmérőjű labda a legnagyobb, 3,5 cm átmérőjűvel együtt kellemesen masszírozza a kezdők és a nagy játékokat nem keresők fenekét.

Behelyezve az anális dugó szépen kitölti a végbélnyílást, és ezáltal szűkíti a hüvelyt. Az anális eszköznek ezt a mellékhatását különösen a férfiak értékelik a partnerükkel folytatott szex során. Egy szorosabb női ék intenzívebben markolja meg a péniszt, ugyanakkor a behatoló férfi büszkeség erősebben masszírozza a hüvely falait. Így mindkét partner kellemesebb orgazmust fog átélni.

A kis, lekerekített hegy a kúpos formával együtt, amely a készüléket lassan tágul, megkönnyíti az anális dugó behelyezését. Egy csepp síkosító zselével a játék úgy csúszik az aljába, mint a vaj. A szögletes sarok jól illeszkedik a kézbe , így egyszerűen a kezedben tartod a szerszámot, és kellemes oda-vissza mozdulatokkal masszírozod az alját. Ezenkívül a hosszúkás formája megakadályozza, hogy az egész anális dugó becsússzon a fenékbe.

Anális csatlakozó Clear Stalactite erős és tartós boroszilikát (főző)üvegből készül. Amellett, hogy az üvegjátékok könnyen tisztíthatók és tökéletesen sima tapintásúak, az előjáték során hőszabályozó tulajdonságaikat is értékelni fogja. Próbálja meg melegíteni a szerszámot meleg vízben, vagy hagyja néhány percig a hűtőszekrényben. Ezután húzza végig a saját vagy partnere testén, és ugratja ki az összes erogén zónát. A hűsítően perzselő játékok maximálisan serkentik a libidót.

Nekünk is tetszik az üvegjátékok vízálló kialakítása, melynek köszönhetően az anális dugóval egy kellemesen meleg fürdővel kényeztethetjük magunkat.

Az anális tűt kis hátránynak tekintjük Clear Stalactite kicsit nagyobb a súlya. Az üveg anyaga valamivel nehezebb, mint a szilikon vagy a gél. Ezért játék közben érezheti, hogy a játék erősebben nyomja a záróizmát ülő vagy álló helyzetben. Nem kell mást tennie, mint megfeszíteni az izmokat, ezáltal megerősíteni a medencefenéket, és élvezni a végbélnyílás intenzív feltöltődését.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Clear Stalactite análdugó (10,2 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem