Betöltés...

Frederick fekete férfi ing, S

Ár: 15.395 Ft

A fekete Frederick ing tökéletesen kiegészíti a férfi erotikus ruhásszekrényt . A férfiak arra használják, hogy elcsábítsák a másik felüket, és kipróbálják például a rendőr dögös szerepjátékát . Nagyra értékeljük, hogy ez az időtlen darab csábító matt kivitelben alkalmi viseletre is alkalmas. Az urak is tündökölnek majd benne BDSM bulikon vagy zenei fesztiválokon .
A csábító fekete szín titokzatos hatást kelt, és minden férfit szexi, kemény fickóvá varázsol.
A klasszikus gombok helyett Az inget díszes fém szegecsekkel rögzítik. Szeretjük, hogy a zseniális rögzítésnek köszönhetően az ing gyorsan levehető a testről. Ezért semmi sem tart vissza szenvedélyes előjáték vagy sztriptíz közben.



Két jellegzetes, füles mellzseb felhívja a figyelmet a férfias mellkasra, és praktikusan is használható. Erekciós gyűrűt vagy óvszert rejthetsz bennük, így nem kell sehova rohannod szex előtt. Az ujjakon még két kisebb zsebet találsz.
A gallért és az alsó szegélyt gumival kötött betét különbözteti meg. Az oldalsó gumiszalag arról is gondoskodik, hogy az ing a helyén maradjon , és ne gördüljön fel mozgás közben.



A szorosan illeszkedő szabás kiemeli az izmos karokat és a széles mellkast. Ugyanakkor az ing elrejti a has és a csípő területén található hibákat, így a férfiak magabiztosnak érzik magukat.
A sztreccs anyagnak köszönhetően a modell enyhén hajlik és szépen alkalmazkodik az alakhoz. A férfiak értékelni fogják, hogy a poliuretán bevonatú anyag jól elvezeti a hőt, és nem tapad a bőrhöz. Ezért az ing hosszan tartó viselet esetén is kellemes a testen.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Frederick fekete férfi ing, S" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem