Betöltés...

Secret Bondage harisnyakötős fűző, S

Ár: 20.560 Ft

A varázslatos fekete színben pompázó Secret Bondage harisnyakötő fűző durvább dizájnjával és hatásos bőrpántjaival ragadott meg minket. A modell változatossá teszi a könnyebb BDSM-játékokat , és kiemelkedik az erotikus fotókon is.
Az így létrejövő hatást két pár tépőzáras karkötő hangsúlyozza a könnyű csukló- és karkötődéshez. A képzeletbeli bilincsek ezüst láncokkal kapcsolódnak a fűzőhöz, és a praktikus karabinereknek köszönhetően lecsatolhatod őket a fehérneműről.
A nyakkivágásban lévő keresztben keresztezett pántok , amelyek egyben chokerként is működnek, szintén a szemek ünnepe lesz. A pántok állítható csatokkal rendelkeznek, így nem lógnak ki beállításkor.



A fűző nincs csonttal megerősítve , így a nők minden mozdulat közben jól érzik magukat benne.
A fehérneműt rugalmas tüllből varrták, amelyen a bőr csábítóan átragyog. Az urak szívesen nézik a nők izgatott mellbimbóit.
Tesztelőinket a kifinomult szabás is lenyűgözte, amely fokozza a nők szexuális vonzerejét, és elfedi a has, a csípő és a fenék apróbb hibáit. A fűző hátul tépőzárral rögzíthető, de a rugalmas anyagnak köszönhetően könnyűnek találtuk a fej fölé húzni.



Megemlítjük a harisnyakötőket is, amelyekre tetszés szerinti harisnyát rögzíthet. Kínálatunkban talál egy sima és hálómintás változatot.
Az azonos kialakítású tanga tökéletesen passzol a fűzőhöz.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Secret Bondage harisnyakötős fűző, S" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem