Betöltés...

Frederick fekete boxeralsó, XXL

Ár: 9.950 Ft

Az érzéki fekete szín kiemeli a férfias íveket, és arra készteti, hogy megvalósítsa minden bűnös fantáziáját. Az urak magabiztosan érzik magukat a hálószobában a Frederick boxerekben, és nagyra értékeljük, hogy hétköznapi viseletben is viselhetők. Ez a látványos darab   a paradicsom matt dizájn BDSM bulikra vagy zenei fesztiválokra időtlen viseletként is alkalmas, mivel az alkalmi rövidnadrágokat idézi.
Kedveljük a nagy oldalzsebeket, amelyek nem csak hatékony részlet, hanem praktikus haszna is van. Elegendő hely van bennük erekciós gyűrűknek, erotikus bilincseknek és egyéb játékoknak, így nem kell sehova rohanni szex előtt. Az óvszert a modell hátulján lévő másik két kis zsebbe rejtheti.



A hajtókákon található díszes ezüst szegecsekkel nyithatod és zárhatod a zsebeket, így nem veszítesz belőlük semmit. Ezekkel a lábfejet is kioldhatja, így finom nyílás keletkezik a pénisz számára. Az urak ezért viselhetik boxereiket, és élvezhetik a pénisz stimulálását vagy a közös játékot partnerükkel.
A derékrésznél elasztikus szalag gondoskodik arról, hogy a ruhák a helyükön maradjanak, és ne csússzanak ki vagy guruljanak ki mozgás közben. Ugyanakkor a szegély nem szűkül, így a férfiak jól érzik magukat a boxerben.



A szorosan illeszkedő szabás kiemeli a kerek popsit és a kemény péniszt. A másik fele érintéssel, csókokkal kívánja elfedni a partner erogén zónáit.
Végül kiemeljük a rugalmas szövetet is, amely szépen alkalmazkodik az alakhoz.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Frederick fekete boxeralsó, XXL" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem