Betöltés...

Romantic Bondage fekete ruha, L

Ár: 23.110 Ft

Az érzéki Romantic Bondage kamion romantikus benyomást kelt , amit a levehető BDSM elemek tesznek finoman különlegessé. Ezért ezt a modellt elsősorban azok fogják értékelni, akik egy kicsit pikánsabb játékokra vágynak.
A bütyök csipkés részét egy széles piros bőröv választja el a puha, tüllszoknyától. Oldalára varrott hurkok vannak, melyekre a gyártó ezüst színű fémgyűrűket rögzített. Ezeken keresztül befűzhetsz egy vékony, ugyanabban a bordó árnyalatú övet , amely az ezüst szegecseket díszíti. Segítségükkel a hölgyek úgy rögzítik a kamiont, hogy az tökéletesen illeszkedjen hozzájuk.
Az ezüst gyűrűket ezután levehető lánccal és tépőzáras mandzsettával rögzítik az oldalakra.
A vékony öv közepén találunk még egy fémgyűrűt, amelyre maga az öv van rögzítve, de a nyakörvhöz vezető ezüst póráz rögzítésére is szolgál.



Az elegáns fekete és az érzéki piros szín paradicsomkombinációja a vágyat ébreszti a másik fele csábító érintései után, ami elvezeti Önt a kívánt orgazmushoz.
Az aládrótozott melltartónak köszönhetően a hölgyek maximális kényelmet élveznek majd a kamion viselése közben, mivel semmi sem nyomja vagy szorítja őket kellemetlenül. A mély dekoltázs ugyanakkor felhívja a figyelmet a női mellekre és az átlátszó mellbimbókra.
A csipkés nyakkivágás az ing hátulját is díszíti, ahol egy kecses női nyakat emel ki. A férfiak nem tudnak ellenállni ennek a kifinomult hátnak, és azonnal elárasztják gyengéd érintésekkel és forró csókokkal.
A Romantic Bondage ing a finom romantikus csipke , virágmintás és durva bőr rendhagyó kombinációjával ragadott meg minket. Ezért a lassú csábítás és a kíváncsi vaníliák rajongói, akik teljes mértékben át akarják adni magukat egy domináns partnernek, pénzüket megérik.



Egy játékos, kétrétegű tüllszoknya ártatlanul néz ki. A nőknek csak fel kell emelniük a kamion anyagát, és angyalokból azonnal csábítókká válnak, akik megkísértik a férfiakat.
A hízelgő A-vonalú szabás kiemeli a szexi női íveket, és elfedi a has vagy a csípő tökéletlenségeit.
Az elasztikus anyagnak köszönhetően az ing alkalmazkodik viselője egyéni íveihez, így a nő kényelmesen és magabiztosan érzi magát benne.


 

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Romantic Bondage fekete ruha, L" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem