Betöltés...

Műbőr szett BDSM Romance, L

Ár: 22.975 Ft

Az első pillantásra irritáló, de egyben romantikus szett BDSM elemeivel megmozgatja a fantáziát, amely felkelti a vágyat. Engedd, hogy elragadják titkos álmaid, és hajózz el a bizalom, a fegyelem, a hatalom és az odaadás titokzatos világába.
A fényes vörös bőr sima és puha tapintású. A melltartó és a bugyi alsó része kellemes szövet béléssel rendelkezik, amely nem harap .
Fekete selyem csipke az egész modellnek egy kis gyengédséget kölcsönöz. Szeretjük, hogy van egy kis pattogás, és nem karcolja a bőrt.



Az aládrótozott melltartó nem lökdösi és nem piszkál sehova. A négy ezüst csappal állítható pántok meghúzása után tökéletesen illeszkedik. Öltözködés előtt javasoljuk a mell alatti csipkecsíkot díszítő piros öv kioldását.
A finomított ezüst szegecsek a csészéken levehetők. A nők minden alkalommal egy kicsit másképp viselhetnek melltartót. Nyitott csészékkel és anélkül. Ha pedig a partner szereti játék közben ugratni a mellbimbókat, a csapok kigombolásának köszönhetően könnyen hozzáférhet.
A magas derekú bugyi elrejti a csípő hibáit. Az oldalakon ezüst gyűrűvel tépőzáras mandzsetta rögzíthető.



Nagyra értékeljük a levehető és állítható harisnyakötőket , amelyeket a nők levehetnek, és harisnya nélkül is hordhatják a készletet.
A gyártó nyert is a bugyival, amelyet elöl és hátul funkcionális ezüst szegecsekkel díszített . A hölgyeknek nem kell levenniük a fehérneműt szex közben. Csak ki kell bontani a cipzárt. Ezt partnereik is értékelni fogják, akik szeretnek rögtön a lényegre térni.
A csomag nem tartalmazza a modellen látható harisnyakötőt . Ezért tekintse meg kínálatunkat, és válassza ki a leginkább tetszőt.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Műbőr szett BDSM Romance, L" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem