Betöltés...

Black Serpent fekete ruha, XL

Ár: 13.060 Ft

A Black Serpent ruhát a hölgyek a párjukkal közösen játszva , de mindennapi viseletre is használják. Ragyogni fognak bennük például egy randin vagy egy bulin , ahol a körülöttük lévők teljes figyelmét élvezni fogják.
A fekete szín eleganciát kölcsönöz a modellnek. Ráadásul A kígyóbőr mintája érzéki hatást kelt, ezért viselői minden férfit meghódítanak a ruhában.
A csábító V-kivágás elöl és hátul felkelti a kívánt figyelmet. Az urak nem tudnak ellenállni annak, hogy forró csókokkal zuhanyozzák le dögiket. A könyörtelen férfi kezek a szabaddá vált bőr minden centiméterét felfedezik, és a lehető legnagyobb gondosságot adják neki simogatás, vakarás és csók formájában.



A fenék alatti szexi hosszúság kiemeli a hosszú lábakat, amelyeket a hölgyek otthon, a hálószobában, vagy esetleg párjukkal sétálnak.
A ruha szűk szabása kiemeli a homokóra csábító sziluettjét és elrejti a pocak hibáit.



Szeretjük a sima szövetet is, amely nem karcolja meg a bőrt és hűsíti a testet. Az enyhén elasztikus anyag alkalmazkodik a figura egyedi íveihez, lehetővé téve a nők mozgásának szabadságát.
A ruhával kapcsolatban csak annyit sajnálunk, hogy nem illik a kisebb mellű nőkhöz. Ezért elsősorban a B+ méretű csészével rendelkező hölgyeknek ajánljuk.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Black Serpent fekete ruha, XL" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem