Betöltés...

Seductive Story hálós szett, S-L

Ár: 10.070 Ft

Az érzéki fekete szín mindkét partnerben felébreszti a vágyat az izgalmas játékok iránt, amelyek közös csúcsponttal zárulnak.
A Seductive Story készlet felső része egy crop topból áll, amely közvetlenül a mellek alatt végződik. Kivágása egy sportmelltartóra emlékeztet, és a szélesebb pántoknak köszönhetően kényelmes viseletet tesz lehetővé a nők számára. A mély nyakkivágás mellett a mell egy részét érzékien feltáró paradicsomfűzés hívja fel a figyelmet a mellekre. Az urak engednek a vágynak, hogy megrángassák a vékony tangát, és megcsókolják alatta a forró bőrt.
A modellben az tetszik, hogy a szoknya hátulján is megtalálható a fűzés, ahol csábítóan szabaddá teszi az alját . A bátor hölgyek meztelen testükre veszik fehérneműjüket, és kihívóan előrehajolnak párjuk előtt. A férfiak térde megremeg az izgalomtól egy lédús őszibarack láttán, és kitartó ujjaik meg akarják majd érinteni.



A laza betétnek köszönhetően könnyen hozzáférhet a lépésbetéthez, amely az orális szexet vagy az erotikus játékkal való stimulációt csábítja.
A szett feszes szabása kiemeli a szexi íveket, és önbizalmat ad a nőknek, amit használni fognak, amikor lassan elcsábítják másik felüket.



A szilárd, mégis rugalmas háló alkalmazkodik viselőjének egyéni íveihez. Ugyanakkor kényelmes a testen és nem karcolódik, így kellemesebbé teszi a szett viselését.
Az univerzális méret a legtöbb hölgynek jól áll. A teltebb formájú nők is értékelni fogják a molett változatot .

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Seductive Story hálós szett, S-L" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem