Betöltés...

Fleshlight Kenzie Reeves Creampuff vagina (25 cm)

Ár: 28.990 Ft

Az érzéki, fiatal pornószínésznő, Kenzie Reeves vaginamásolata lenyűgöző kidolgozott dizájnjával és kézzel írt aláírásával. A férfiak a maszturbáció során nemcsak a művagina pontosan megtervezett részleteit élvezhetik, hanem elsősorban a maszturbátor belső textúráját,   amely tökéletesen masszírozza a pénisz minden centiméterét. A Fleshlight Kenzie Reeves Creampuff művaginát mind Kenzie tisztelői, mind pedig mindenki értékelni fogja, aki szereti önkielégítését és közös játékait egy valósághű eszközzel változatossá tenni. A Állvány maszturbátor szárításához segít a karbantartásban azáltal, hogy felgyorsítja a játék belső hüvelyének száradási idejét. A Don Pudre púdert is értékelni fogja a művagina ápolásakor, amely segítségével az eszköz szép puha és kellemes marad.

A Fleshlight termékeknél az óriás zseblámpa ikonikus formája tetszik nekünk, mivel remekül illeszkedik a kézbe. A műanyag tok keskenyebb részét bordák borítják, így a játék nem csúszik és jól tartható a kézben. A praktikus fedél elrejti a belső hüvelybe vezető lyukat. Ennek köszönhetően utazásra is magával viheti a játékot, és otthonától távol is élvezheti az izgalmas játékokat. A segédeszköz nem sérül meg a hátizsákban vagy bőröndben, mert a maszturbátor erős külső burkolata kiváló minőségű ABS műanyagból készült.

A gyártó figyelmet fordított a vaginamásolat anyagára is. A szabadalmaztatott Superskin anyag szinte megkülönböztethetetlen az emberi bőrtől. Imádni fogja puha felületét, mely a művagina megérintésére és simogatására csábít. Próbálja először az ujjaival felfedezni a belső hüvelyt, és élvezze a maszturbátor minden kitüremkedését. A kellemes érzéseket az eszköz meleg vízben való felmelegítésével is fokozhatja. Kiváló hőszabályozó tulajdonságainak köszönhetően a pénisz behatolása során puha és meleg hüvely fogadja, amiből a férfiak nem akarnak távozni.

A művagina belső hüvelyében különösen szeretjük a kifinomult belső szerkezetet, amely intenzíven stimulálja az egész péniszt. Az egymásba fonódó, kastélytornyokra emlékeztető textúra az orgazmus birodalmába repíti az urakat. Ezek kiegészülnek a hullámokat idéző kisebb-nagyobb dudorok által, amelyek az öröm hullámain viszik el a férfiakat. Az intenzív élményhez hozzájárul a forgószelep, amellyel beállíthatja a segédeszköz nyomásának mértékét.

Nagyra értékeljük a játék életnagyságú méreteit. A valósághűen kialakított vaginának és a 22 cm-es belső hüvelynek köszönhetően a férfiak nem fognak tudni ellenállni a gondolatnak, hogy behatolnak az igazi Kenzie Reevesbe. Uraim, játsszák le az egyik videóját, és élvezzenek minden mozdulatot a színésznő hangos nyögései kíséretében. A maszturbátort magával viheti a zuhany alá is, ahol letesztelheti teljesen vízálló kialakítását. Engedje át magát a vízi szórakozásnak a szóló- és partnerjátékok során.

Az egyetlen dolog, amit a Fleshlight Kenzie Reeves Creampuff vaginán kifogásolhatunk, az az igényesebb karbantartás. Szánjon erre valamivel több időt, mint amit más márkák eszközeinél megszokott. De segíthet a maszturbátorok szárítására szolgáló állvány, amely felgyorsítja a játék belső hüvelyének száradási idejét.

Végül azt is meg kell említenünk, hogy az eszközért egy kicsit többet kell fizetni. Az erotikus segédeszközök világhírű gyártója, a Fleshlight kifinomult, kiváló minőségű termékekre támaszkodik. Az átgondolt kialakítás és a szabadalmaztatott anyag így a vagina magasabb árában is megmutatkozik.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fleshlight Kenzie Reeves Creampuff vagina (25 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem