Betöltés...

Pepino Long Action – csillapító óvszerek (12 db)

Ár: 2.635 Ft

A 4,5% benzokaint tartalmazó óvszer enyhén érzésteleníti a péniszt, ezáltal meghosszabbítja az erekciót. Ily módon mindkét partner csodálatosan hosszú szexben részesül, korai magömlés nélkül.
Az anatómiai formájának köszönhetően az óvszer jól tart a péniszen, ahonnan nem csúszik le és nem szorítja azt. Az urak kényelmesen és magabiztosan érzik magukat vele.
Tetszik nekünk a pompás síkosítás is, amely megkönnyíti és gyorsítja az óvszer felhelyezését. Ezért egy perc múlva folytathatja a kéjtúrát a csodálatos csúcspont felé.



Minden óvszer 100%-ban elektronikus tesztelésen esett át, így bízhat az erős kialakításukban.
A Pepino népszerű és megfizethető márka, amely minden termékének precíz kivitelezésében is kitűnik. A minőséget kereső igényes ínyenceknek és azoknak, akik nem akarják minden megtakarításukat óvszerre költeni, örömet okoz.



Nagyra értékeljük a nagy csomagot, amely 12 óvszert tartalmaz. Egymás után annyiszor fogja élvezni a szexet, ahányszor csak bírja. Tehát ormányt fel, szexre kész.
Azt találtuk, hogy a benzokain érzéstelenítő tulajdonságai minden férfira másképp hatnak, és egyes urak csak enyhe hatást tapasztalnak. De hisszük, hogy így is maximálisan élvezni fogja a közös játékot.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Pepino Long Action – csillapító óvszerek (12 db)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem