Betöltés...

Anal Cleanix intimmosó (90 ml)

Ár: 5.010 Ft

A 6 cm hosszú applikátorral ellátott, kis Anal Cleanix anális intimmosó ujjnyi hosszúságban tisztítja ki az análist. Ezt mindenki értékelni fogja, aki higiénikusan szeretne felkészülni az anális játékra, ugyanakkor nem szeretne sok vizet önteni a beleibe. A 90 ml tartalmú játékot kezdőknek is ajánljuk, akik csak most kezdik a fenekük tisztítását, vagy azoknak, akik szeretnék tudni, hogy pontosan mennyi vizet öntenek az análisukba. Kis méreteinek köszönhetően az intimmosó szinte nem foglal el semennyi helyet sem a bőröndjében. Ezért nyaralásra szintén magával viheti.

Minden anális gyakorlat előtt kényeztesse magát beöntéssel. Ezzel nemcsak a fenék izgatása során megtörténhető nem kívánt balesetet akadályozza meg, hanem kellemesen ellazítja a fenekét a langyos vízsugár által. Ezért magabiztosnak és felkészültnek fogja érezni magát, amikor partnerével játszik.

Hetente legfeljebb egyszer öblítse ki a fenekét. A gyakoribb beöntés kiürítheti a jótékony baktériumokat a bélből, és ezzel megzavarhatja a bél mikroflóráját. Tisztíthatja análisát a WC-ben vagy akár a fürdőszobában is. Először is nyissa ki az intimmosót, és töltse fel a ballont tiszta, langyos vízzel (a forró megégetné, a hideg pedig hólyaggyulladást okozhat). Ezután illessze vissza a műanyag toldalékot az intimmosó szájába, és alaposan kenje be síkosító géllel. Lassan tolja be a bekent applikátort az análisába, és nyomja össze a ballont. Ezután húzza ki az intimmosót, és tartsa a vizet egy kis ideig a fenekében, mielőtt kiengedné. Ismételje meg az eljárást, amíg a kiengedett víz tiszta nem lesz.

A szilikon ballon matt, nem porózus és hipoallergén felülettel rendelkezik. A szennyeződés nem tapad rá, könnyen tisztítható. Használat közben a rugalmas szilikon összenyomás után azonnal visszaáll eredeti állapotába. Az intimmosó használata ezért egyszerű, és saját maga is könnyen megteheti. Tetszik nekünk, hogy a ballon alsó része lapos, így a megtöltött intimmosó a fürdőkádra vagy a mosdóra helyezhető.

A fényes és erős ABS műanyagból készült, keskeny applikátor kenés után könnyen behelyezhető. Még teljesen kezdők is vakon beilleszthetik a fenekükbe.

Bár az Anal Cleanix intimmosó két részből áll (a toldalékból és a ballonból), és a ballon külső oldalán észrevehető a ragasztott vonal, ennek ellenére tökéletesen vízálló. Csak akkor fog kifolyni belőle a víz, ha fejjel lefelé fordítja, vagy összenyomja a ballont.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Anal Cleanix intimmosó (90 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem