Betöltés...

Univerzális por állagú síkosító Shake It (225 ml)

Ár: 4.800 Ft

Ritkán találkozunk olyan univerzális felhasználású, ökológiai síkosítóval, amely alkalmas vaginális és anális szexre, öklözésre , csúszó nuru masszázsra és csoportos szexre, és mindez nem üt lyukat a pénztárcán. Éppen ezért alapos tesztelés után a Shake It porított síkosító gélt is beiktattuk a kínálatba, melyből akár 25 liter zselé is kikeverhető könnyű konzisztenciával és extra csúszással. A por alakú gél megvásárlásával kíméli a természetet , mert minimálisra csökkenti a műanyag csomagolást, és a maximális mennyiségű gélt kapja meg minimális áron.

Sok porított vízbázisú síkosítót kipróbáltunk már. Egyesek azonban vízzel hígítás után csomósodtak, mások túl vastagok voltak, és nem terjedtek jól a bőrön, ragacsosak vagy gyorsan száradtak. A tesztelt változatok közül a Shake It variáns siklik a legjobban , puha és rugalmas állagának köszönhetően pedig masszázshoz is kiváló. Professzionális dominánk BDSM szalonjában vízbázisú púderes síkosítókat is használ öklözőjátékokhoz , mert összekeveri a szükséges gélmennyiséget és sűrűséget. De a legjobban az nyűgözött le bennünket, hogy a porított koncentrátumból mennyi gél készíthető. Kiszámoltuk, hogy a lubrigel ajánlott adagolása szerint akár 50 palack 250 ml térfogatú kenőanyagot is megtölthet. Ez pedig igazi megtakarítás a műanyag csomagoláson!

A kenőanyag konzisztenciája a nyers tojásfehérjére emlékeztet. Ezért eltér a közönséges síkosító zseléktől, és a nyálkás és nagyon nyúlós állaga nem biztos, hogy mindenkinek megfelel. Néhány nuru gél hasonló szerkezettel rendelkezik. Tesztelőinknek tetszett, hogy a laza keveréket meleg vízzel keverhették. A kenőanyag ezért kellemesen meleg volt, és nem kellett a tenyerükben melegíteni. A gélt pillanatok alatt elkészítheti. Keverésénél nálunk a koktélokhoz vagy ionos italokhoz való shaker vált be a legjobban, amiben szépen összeállt a keverék. A számegyenesnek köszönhetően pontosan megmértük a víz mennyiségét.

Egy nagy edényben vagy shakerben keverjen el jól 2 teáskanálnyi port (1 teáskanál súlya +/- 5 gramm) 750 ml vízben . A keveréket erőteljesen keverjük körülbelül 1 percig. Ezután hagyjuk állni körülbelül öt percig , keverjük meg néhányszor, és várjuk meg, amíg besűrűsödik és tömör zselés masszává válik. Az elkészített gélt könnyen összekeverheti a porral, még akkor is, ha kiegészíti a kész keverékkel. Ezután öntse a gélt egy tálba vagy más edénybe, és már kezdheti is az üzletet.

Befolyásolhatja A gél sűrűségét . Ha az állaga túl híg, adjunk hozzá arányosan több port. Ha hígabb gélt szeretne, öntsön több vizet a keverékhez. Kipróbáltuk, hogy 250 ml síkosító elég egy testmasszázshoz . Ezt a mennyiséget 250 ml víz és háromnegyed teáskanál por arányában keverje össze a gél kívánt sűrűsége szerint. 100 ml lubrigelhez 100 ml vízre és nagyjából 1/3 teáskanál porra lesz szüksége.

Egy felfújható medencében vívott szexi küzdelemhez keverje jobban a kenőanyagot. Ez akkor is érvényes, ha szeretne különféle csoportos orgiákban részt venni. Sok pár vesz részt a swinger partikon , ahol több emberrel, különböző partnerekkel élveznek intim játékot. Megemlítjük a gang bang szexuális gyakorlatát is, amelynek során egy nő egyszerre három vagy több férfival is szexel. Ezekhez a játékokhoz egy vékonyabb konzisztencia is elegendő. 1 liter kenőanyaghoz 2 és fél teáskanál port használjon. Ha 2 liter gélt szeretne, keverjen el 5 teáskanálnyi keveréket vízben. Használjon fél csomagot 12 liter vízhez, és keverje el az egész csomag porkeveréket 26 liter vízben.

A gél optimális pH- ja kíméli az intim részeket. Ezenkívül a vízbázisú síkosítók nem teszik tönkre a latex óvszereket vagy a szexuális játékok anyagait, ezért hozd magaddal kedvenc vibrátorodat vagy ökölvívó vibrátorodat. Nagyra értékeltük azt is, hogy a gél tiszta vízzel könnyen lemosható a testről és a készülékről .

A gél vegán összetételében csak egy összetevőt talál - nátrium-poliakrilátot. Ez egy funkcionális polimer, amely nagy mennyiségű, tömegének 200-300-szorosát képes felszívni . Gyakran használják nedvszívó magként babapelenkákban vagy női menstruációs betétekben. A kozmetikai iparban a nátrium-poliakrilátot elsősorban sűrítőanyagként használják a termékek viszkozitásának javítására és kondicionálóként.

Egyetlen apró hibát találtunk a terméken. Megpróbáltunk kísérletezni a koncentrált porral, és különböző arányú vízzel kevertük, hogy befolyásoljuk a sűrűségét. A nagyobb mennyiségű por azonban nehezebben oldódik fel vízben, és csomósodik. Ezért volt a legjobb, ha betartottuk a gyártó utasításait. Még akkor is hígíthatja a gélt vízzel, ha egy kicsit túlzásba viszi a porral, vagy hozzáadja a keverékhez. Az esetleges csomók nem befolyásolják negatívan a gél simaságát, és nem karcolják meg a bőrt. Ez inkább vizuális hatás.


ÉRTESÍTÉS:
A kevert kenőanyag mennyiséget 48 órán belül használja fel. A gél első használata előtt végezzen tolerancia tesztet, és először vigyen fel egy kis mennyiséget az alkarra. Kerülje a szembe jutást. Ha allergiás reakciót tapasztal a bőrén, ne használja a gélt. Tartsa kisgyermekek elől is távol. A Lubrigel nagyon csúszós állagú. Ezért azonnal törölje le a foltos padlóról, fürdőkádról vagy zuhanyzóról, hogy elkerülje a sérüléseket, ha megcsúszik. A síkosító gél nem fogamzásgátló, mivel nem tartalmaz spermicideket.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Univerzális por állagú síkosító Shake It (225 ml)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem