Betöltés...

Head to Head vibrációs kétoldalas maszturbátor (26,5 cm)

Ár: 30.950 Ft

Nem sok minőségi meleg pár maszturbátort talál a piacon. Egy elkényeztetett kétoldalas maszturbátor Head to Head A közös és szólójátékot szuper vibrációkkal fűszerezzük , melyekről két kivehető patron gondoskodik . Az egész pénisz is irritálja a jelentős belső kiemelkedések miatt . Mindkét partner egyszerre nyomja be a szerszámot, vagy egyikük kézzel állíthatja be a ritmust.

Az egész maszturbátor egy folyamatos hengerből áll, amelyben a két partner makkja összeér a lökések során. Tesztelőink elégedettek voltak, hogy bele tudtak ejakulálni a játékba, és állva, fekve vagy térdelve használták. Ráadásul az átlátszó maszturbátoron keresztül teljes pompájában láthatod partnered kemény büszkeségét, így az intenzív péniszmasszázs mellett egy paradicsomos látványban is részed lesz.

Imádni fogod a puha TPE anyagot is, amely kiválóan rugalmas és ellenáll a vadnak. A tesztelés során azt tapasztaltuk, hogy a szűkebb kamrákban kellemes negatív nyomás keletkezik a pénisz feltöltése után, ami a férfiaknak szívó érzést ad. A maszturbátorral ezért az orális szexhez hasonló stimulációt élvezhet. Szoríthatja a hüvelyt, és kézi nyomással fokozhatja a kiemelkedés stimulálását.

Az erős dübörgő rezgések a maszturbátor mindkét végére két különálló patronon keresztül jutnak el. Más olcsóbb modellekhez képest könnyedén leveheti őket a rugalmas pántokról, és kényelmesen visszahelyezheti őket. Minden motorkerékpár tartalmaz egy AAA mikroceruza elemet . A viszonylag hangtalan kazettáknak csak egy rezgésmódja van, ami intenzitásával meg fogja lepni.

A vibrációs modulok vízálló kezeléssel rendelkeznek, ezért jobb, ha nem nedvesítik őket. De ha közös orgazmusra vágyik a vízben, csak vegye ki a patronokat a maszturbátorból, és élvezheti a csúcspontot a fürdőkádban vagy a zuhanyzóban. Emellett a huzatot könnyedén higiénikusan tisztán tarthatod, ezért az egyszerű karbantartását is értékelni fogod.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Head to Head vibrációs kétoldalas maszturbátor (26,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem