Betöltés...

Passion boxeralsó James, S–M

Ár: 10.685 Ft

A Szexi fekete szín kiemeli a férfiasságot és elrejti az apróbb hibákat, így még a néhány felesleggel rendelkező férfiak is remekül érzik magukat benne. Az áttetsző anyag provokatív hatású, és gyengéd érintésre csábítja a hölgyeket.
Szeretjük a Passion James boxerek gyémánt formájú dizájnmintáját, ami különlegessé teszi őket és felkelti a figyelmet. A gyártó logója a derék gumiján nem zavaró, és a szív motívummal együtt kiegészíti a fehérnemű eredeti megjelenését.



A sima, testhezálló anyag szépen átöleli a kerek popsit, a hímtagot és az izmos combokat, így a hölgyek nem tudnak ellenállni a simogatás vágyának, és felfedezhetik partnerük erogén zónáit.
Az elasztikus anyagnak köszönhetően a boxeralsók tökéletesen illeszkednek a legtöbb férfihoz, mivel alkalmazkodnak az egyéni ívekhez, akár egész nap viselik, akár a hálószobában meleg pillanatokban.



A derékban és a combban erős gumírozás gondoskodik arról, hogy a ruhák a helyükön maradjanak és ne mozduljanak el sehova. Ugyanakkor kellően rugalmasak és nem szűkülnek , ezért kényelmesek a boxerek.
A Passion James modell az Európai Unió egyik gyártójától származik, így minőségi szabásukra számíthat.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Passion boxeralsó James, S–M" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem