Betöltés...

Passion alsónadrág Timmy, S–M

Ár: 8.810 Ft

A Fekete abszolút klasszikus az erotikus fehérneműk világában. Elegánsnak, férfiasnak és magabiztosnak tűnik. Ezen kívül optikailag karcsúsító is.
A sima műbőr és az áttetsző tüll kifinomult kombinációja provokatív, és állandó simogatásra és felfedezésre hív. A Passion Timmy modellben leginkább azt szeretjük, hogy míg az átlátszatlan műbőr anyaga elrejti a férfi büszkeségét és fenekét, addig az átlátszó anyag felfedi a csípőt.



A pénisz zsebe nagyon nagy és domború, még az átlagon felüli ajándékokkal rendelkező férfiak is elférnek benne. Az átlagos méretű pénisszel rendelkező férfiak rengeteg helyet és kényelmet élveznek majd a rövidnadrágban.
A lépésben található ezüst cipzár könnyen nyitható és zárható. Ezt különösen azokban a pillanatokban fogod értékelni, amikor nincs időd hosszas vetkőzésre. De ügyeljen arra, hogy játék közben ne csípje be a hajat vagy a bőrt a cipzárba.



Nagyra értékeljük a rövidnadrágok rugalmas kialakítását is, amelyek jól tartanak és nem esnek le. A tesztelés során azt találtuk, hogy a ruhadarab alacsony emelkedést mutat. Ezért még az alsó hasat is felfedi, közvetlenül a pénisz gyökere felett.
A gyártó minden modelljét az Európai Unió területén varrja. Ezért ha a kiváló minőségű anyagokat és a precízen megmunkált ruhákat részesíti előnyben, akkor nem járhat rosszul a Passion Timmy rövidnadrággal.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Passion alsónadrág Timmy, S–M" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem