Betöltés...

Tickle Me minivibrátor csiklóra (10,4 cm)

Ár: 9.535 Ft

A Tickle Me úti minivibrátor a csikló célzott stimulálása érdekében erősen vibrál, teljesen vízálló, és akár a kabátja zsebében is elrejtheti. Amit különösen szeretünk benne, azok az egyedi formájú tappancsok, amelyek a klasszikus vibrátoroktól eltérően mindkét oldalról stimulálják az erogén zónákat. Ezt a multifunkciós játékot a pénisz stimulálására és lassú előjátékra is használhatja.

Rögtön az első orgazmusa után beleszeret a remek, rugalmas nyúlványokba, amelyek kettős fog alakúak, golyókkal a végükön. Különféle módon kísérleteztünk a vibrátorral, és azt találtuk, hogy a csápok hajlamosak enyhén összenyomni a golyós végeket. Ezért hatékonyabban célozza meg az erogén zónákat. A vibrátor az érzékeny csikló mellett a makkot, a kantárt vagy akár a mellbimbókat is átöleli, és mini méretének köszönhetően nem zavar szex közben. Próbálja ki az arc, a nyak, a hát, a tenyér és a láb csiklandozó masszázsát is. El fog olvadni a gyönyörtől, mint mi.

Nem ismerünk jobbat a puha szilikon anyagnál, amely kényezteti a bőrt, nem köti meg a szagokat és nem okoz allergiás reakciókat. A szilikon matt felületének köszönhetően a segédeszköz jól illeszkedik a kézbe és könnyen kezelhető.

Meg fog lepődni az erős rumble vibráción is, amelyek mélyen behatolnak az izmokba. A vibrátor a csikló vagy a gát körül növeli a vérbőséget, aminek köszönhetően a férfiak kívülről is kényeztethetik prosztatájukat. Tesztelőink megállapították, hogy a vibráció a csápokról a fogantyúra is átkerül. A péniszre helyezett minivibrátor stimulációs gyűrűként ezért még hatékonyabban stimulálja a csiklót szex közben, különösen lovagló pozícióban. 10 vibrációs programmal rengeteget játszhat. A különböző intenzitású rezgések lassítják, vagy éppen ellenkezőleg, felgyorsítják az orgazmus kialakulását.

A gyors karbantartás és a fürdőszobában való játszadozás során értékelni fogja a segédeszköz teljesen vízálló kezelését. A vibrátort a fürdőkádba merítheti, vagy zuhanyozhat vele. A meztelen testre hulló cseppek pihentető és érzéki élményt jelentenek, és fokozzák a partnerek közötti intimitást.

A Tickle Me minivibrátort csendes motor hajtja, ezért olyan diszkrét társak közé tartozik, akik nem fedik fel az Ön titkát. Megemlítjük a modern USB-töltést is, amely kíméli a környezetet és a pénztárcáját.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Tickle Me minivibrátor csiklóra (10,4 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem