Betöltés...

Bullet Pro vibrációs patron (9 cm)

Ár: 10.290 Ft

A Bullet Pro vibrációs patron tömör ABS műanyagból készült, amely intenzíven továbbítja a rezgéseket a segédeszköz teljes hosszában, ez egy kompakt minivibrátor erogén zónákhoz. Ugyanakkor bármilyen maszturbátorba vagy akár a Big Bang Pussy művaginába is behelyezheti, 10 vibrációs programot használva a pénisz stimulációjának fűszerezésére maszturbáció vagy előjáték közben.

A vibrációs patront különösen azok a férfiak fogják értékelni, akiknek már több Fleshlight művaginájuk vagy Tenga maszturbátoruk van otthon, és egy csipetnyi rezgéssel szeretnék megfűszerezni pénisz izgatását. A Bullet Pro játék kis méreteinek köszönhetően szinte bármilyen önkielégítő hüvelybe illeszkedik. Ennek köszönhetően a partnerével végzett maszturbáció vagy előjáték gyorsan egy ellenállhatatlanul érzéki masszázzsá válik, amit örömmel ismétel meg.

A segédeszköz keskeny hegye megkönnyíti a behelyezést nemcsak a művaginába, hanem a nő ölébe is könnyedén becsúsztathatja. A kezdőknek tetszeni fog a kis méret, de a gyakran utazó nőknek is. A Bullet Pro minivibrátor minden válltáskában és nadrágzsebben elfér. Ezért mindig Önnél lehet.

A szilárd és strapabíró ABS műanyagot a gyártó speciális, bársonyosan puha felülettel javította tovább, amely a puha szilikonra emlékeztet. A műanyag anyag a rezgéseket a játék teljes hosszában továbbítja, ezért kiváló a nagyon intenzív stimulációt kedvelő sárkányok számára.

Az 5 intenzitású és 5 pulzusmódú, erős vibrációt a leggyengébbtől a legerősebb rezgésekig mindenki szeretni fogja. Az összesen 10 vibrációs program nem unható meg egykönnyen, és az erotikus segédeszközök világában az újoncokat segíti testük megismerésében. Próbálja meg a Bullet Pro vibrációs partonnal ingerelni a fülcimpákat, a mellbimbókat, az alkarokat, a csiklót vagy a frenulumot, miközben saját érzéseire és gyönyörére összpontosít.

A közepesen vízálló kezelés megkönnyíti a segédeszköz karbantartását. Ezért játék után egyszerűen lemoshatja a minivibrátort szappannal és langyos vízzel.

A csendes vibrációs motornak köszönhetően a hálószoba fala mögött lévő szomszédok semmit sem fognak tudni izgalmas kalandjáról. Ha pedig a játék a szenvedéllyel teli éjszaka után lemerül, a mellékelt USB-kábel segítségével játékosan újratöltheti.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Bullet Pro vibrációs patron (9 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem