Betöltés...

Wetlook bugyi Love Spell, L–XL

Ár: 5.005 Ft

A Love Spell fekete bugyiban a nők a hálószoba érzéki királynőjévé válnak . Csillogó megjelenésük a reggeli játékokon és az esti játékokon is elkápráztat, amikor lángoló gyertyák fénye tükröződik bennük.
A modell fő tartománya a kifinomult vágás, amely felfedi az alját. A bugyi ezért tökéletes az anális játékhoz vagy a fenekezéshez. De használhatod őket előjáték vagy klasszikus szex közben is.



A kitett alján finom tüllszövetből készült fodrok sorakoznak, a gyártó pedig pontosan a derékban lévő gumó közepére szatén masnit varrt, ami a fehérnemű játékos dizájnját emeli ki.
A wetlook bugyi sima és fényes anyagát is szeretjük, ami némileg utánozza a latexet. A modell ezért alkalmas BDSM játékokra is, amelyek során kiemeli azok titokzatos és feszült hangulatát.



A bugyiszárat alkotó rugalmas anyagnak és gumiszalagoknak köszönhetően a modell könnyen felvehető, jól tart és nem húzódik le. Tesztelőink kényelmesen és magabiztosan érezték magukat a Love Spell bugyiban.
Nagyra értékeljük azt is, hogy a bugyi gyártója az EU-n belül varr. Ha beletörődik a minőségi szövetek és az egyes termékek precíz megmunkálásához, akkor európai gyártónk Love Spell wetlook bugyija örömet okoz Önnek.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Wetlook bugyi Love Spell, L–XL" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem