Betöltés...

Vibrációs páros maszturbátor Stag–Beetle (16,2 cm) + ajándék erekciós gyűrű

Ár: 21.995 Ft

A kifinomult, többfunkciós Stag–Beetle páros maszturbátort azok a hölgyek és urak fogják szeretni, akik imádják a vibrációval való izgatást. Ez a kifinomult játék, amely a partnereszköz, péniszt stimuláló gyűrű, valamint csikló és a mellbimbók vibrátor funkcióját tölti be, erős vibrációkkal, jól átgondolt ergonómiával és egyszerű, intuitív vezérléssel fogja lenyűgözni. Ami nem általános a szexjátékokban, de a Stag–Beetle képes rá, az az, hogy ide-oda váltogathatja a vibrációs programokat. Könnyen reagálhat saját vagy partnere érzéseire. A pénisz és az érzékeny makk célzott masszírozása mellett a modell különösen alkalmas az orális újjáélesztésére. A karok vibrációs gyűrűként is működnek, és izagtják a péniszt és a csiklót szex közben.

A pénisz stimulálásakor különösen értékelni fogja az anatómiailag kialakított, széles kiemelkedéseket belső bordázattal, melyek két fogra emlékeztetnek. A karok rugalmasak, így bármilyen méretű férfi büszkeséghez alkalmazkodnak. Ugyanakkor a nyelvek finoman összeszorítják a hímtagot, így a kézi maszturbációhoz hasonlóan kellemes nyomással stimulálják azt.

A szűkített, ergonomikus fogantyú még a női tenyérbe is jól passzol, így a hölgyek szintén játszhatnak a maszturbátorral. Kényeztethetik csiklójukat a játékkal, vagy végigfuttathatják saját maguk és partnerük egész testén. Kedveljük a szilikonba bemélyedt vezérlőgombokat is, amelyek sötétben is jól érezhetők.

Az eszköz magja tömör ABS műanyagból készült, puha szilikon kabátba van csomagolva, amely az intim részeket úgy érinti, mint a lágy ujjbegyek. A szilikon nem tartalmaz ftalátokat és nem okoz allergiás reakciókat a bőrön. Ezért gyógyászati vagy kozmetikai segédeszközök készítésére is használják.

Az erős rumbly vibráció gyors és érezhető csúcspontot biztosít. 10 vibrációs módot élvezhet teljes kortyokkal, amelyek között 5 fokozatú klasszikus vibrációt és 5 különböző pulzusprogramot talál. A kísérletezők és az orgazmus késleltetésének rajongói elégedettek lesznek a mínusz gombbal, amellyel visszatérhetnek az előző módba. Ha lágyabb rezgésekre vagy más vibrációs programra vágyik, egyszerűen lépjen vissza egy lépést.

Az eszköz közepesen vízálló, így az esemény után egyszerűen beszappanozhatja és folyó víz alatt leöblítheti. Ennek köszönhetően villámgyorsan elvégzi a karbantartást. Kiemeljük a csendes módot és a modern USB-töltést is, amely kíméli a környezetet.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Vibrációs páros maszturbátor Stag–Beetle (16,2 cm) + ajándék erekciós gyűrű" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem