Betöltés...

Maszturbátor Wee-nie (10,7 cm) + ajándék erekciós gyűrű

Ár: 5.680 Ft

A puha TPE anyagból készült Wee-nie zsebmaszturbátor intenzív kiemelkedéseivel teljes hosszában masszírozza a péniszt. Ezek a szűk hüvely és az egyetlen lyukkal kombinálva – amely kellemes vákuumot hoz létre az eszközben, amikor a játékszert a kézbe fogjuk – még a legigényesebb férfit is képesek meggyötörni. Ezért a Wee-nie maszturbációs hüvely tökéletes az állóképességi edzéshez. Leginkább a korai magömléstől szenvedő férfiak fogják értékelni, valamint azok, akik az első erotikus eszközüket keresik, és nem akarják rá költeni fizetésük felét.

Bár a maszturbátor feltűnésmentesnek tűnik, és nem tartozik a vaginát vagy az análist ábrázoló másolatok közé, cuppogós hangja fokozza a maszturbáció valósághű élményét. Az elefántcsapatban dolgozó férfi munkatársainknak csak be kell hunyniuk a szemüket, amikor használják, arra kell gondolniuk, hogy a partnerükkel játszanak, és az orgazmus során ugyanolyan erős érzéseket tapasztalhatnak, mint a valódi szex során.

Vastagabb falainak köszönhetően a keskeny maszturbátorhüvely intenzíven szorítja a péniszt a makktól a tövéig. Ez önmagában elég lehet ahhoz, hogy a férfi felizguljon. Ha pedig ehhez hozzáadjuk a puha TPE anyagot és a hangsúlyos kiemelkedéseket, akkor előbb fog elélvezni, minthogy kimondhatná, hogy elefánt. Ahogy egészen belenyomja, észre fogja venni, hogy a makk szépen kirajzolódik a maszturbátor vékonyabb csúcsa alatt, és képzeletben megpróbál kibújni. Ez a vizuális stimuláció a játék szoros kialakításával kombinálva fokozza az izgalmat. Ez teszi az eszközt alkalmassá a fent említett állóképességi tréningre, mivel kínzó teljesítményével még a legtapasztaltabb tesztelőket is meggyötri.

A kellemesen puha tapintású TPE anyagot könnyen összenyomhatja, és így beállíthatja a vákuum szintjét az eszköz belsejében, de a játékszert nem lehet túlságosan kinyújtani. A játék ezért még több száz használat után is megőrzi eredeti alakját.

Az intenzív belső szerkezet jellegzetes bordák formájában masszírozza a lüktető férfiasságot. Az önkontroll tapasztalt mesterei a Wee-nie maszturbátorral tovább fokozhatják az izgatást azzal, hogy a péniszt megszorítják egy erekciós gyűrűvel.

Kompakt méretének köszönhetően a játékszert férfiak és nők egyaránt könnyen kézben tarthatják, és bármilyen hátizsákban vagy bőröndben elfér. Ezért vegye igénybe az eszközt az előjátékban vagy a közös maszturbálásban. Uraim, vigyék magukkal a maszturbátort üzleti útra vagy nyaralásra, és élvezzék az orgazmust új helyeken. Ráadásul a Wee-nie maszturbátor teljesen vízálló. Így magával viheti a kádba vagy a zuhany alá, és az esti fürdőzést még élvezetesebbé teheti egy megfelelő orgazmikus feltöltődéssel, amelytől úgy fog aludni, mint a bunda.

Végül emeljük ki a szuper árat is, amely nem fogja kiüríteni a pénztárcáját. Ezt különösen azok az újoncok fogják értékelni, akik még csak most ismerkednek az erotikus segédeszközök világával, és nem akarnak egy vagyont költeni az első játékukra.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Maszturbátor Wee-nie (10,7 cm) + ajándék erekciós gyűrű" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem