Betöltés...

Csipkés ruha Milli szemmaszkkal, L–XL

Ár: 16.505 Ft

Első látásra beleszerettünk a bájos Milli ingbe. Elragadott minket az elegáns fekete és a bájos lila szín kombinációja, valamint a provokatív dizájn. Ezúttal a gyártó egy rafinált karcolót is mellékelt az inghez, amely fokozza a meglepetés pillanatait, és titokzatos hangulatot teremt a hálószobában.
A mély dekoltázsú Puha melltartónak nincs aládrótja, így kényelmes viselet . Az ing enyhén megemeli a melleket, és tesztelőnk elmondta, hogy azoknak a nőknek is megfelel, akiknek a természet nem adott dús mellkast. A mell alatti csipkebetétnek és a derékban szűkített szabásnak köszönhetően a felső rész míderre emlékeztet.
A széles csipkeszegéllyel kiegészített kiszélesedő körszoknya is örömet okoz, amely alatt átvilágít az alsó csupasz bőre . Az ing rövid hossza kiemeli a karcsú lábakat, és optikailag meghosszabbítja az egész alakot.



A rugalmas csipkéből és tökéletesen sima szaténból készült modell kényelmesen átöleli az íveket, de nem fojt meg és nem vág sehol. Ezért a nők ezt alig érzik magukon a párjukkal közös intim pillanatokban.
Kiemeljük a kifinomult szabást is, amely kiemeli az ing ellenállhatatlan megjelenését, és mágnesként vonzza a másik fele figyelmét.



A dobozban talál még egy klasszikus tangát és egy textiltáskát is, amibe a teljes modellt elrejtheti, például ha nyaralni indul.
Az ing gyönyörűen felpezsdíti fehérneműkollekcióját, és hisszük, hogy azonnal elbűvöl. A szépség egyetlen hibáját a karcoló dekoratív csipkeszegélyében látjuk, ami megkarcolt minket. A hölgyek ezért ne nyissa ki a szemüket a maszk viselése közben.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.09.27
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Csipkés ruha Milli szemmaszkkal, L–XL" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem