Betöltés...

Vibrátor kettős szilikonból Blue Velvet (15 cm) + ajándék Toybag

Ár: 20.260 Ft

Az elegáns Blue Velvet dupla szilikonból készült vibrátor az egyik legjobban teljesítő modell, amelynek mérete és rezgésintenzitása a kezdőknek és a tapasztalt nőknek egyaránt megfelel. A vibrátor a legapróbb részletekig kifinomult. Luxusos dizájnnal, erős rumbly vibrációval és a kínálatunkban található modellek közül a legpuhább szilikonnal rendelkezik. A kompakt segédeszköz minden kézitáskában elfér, és feldobja a maszturbációt és a partneri játszadozásokat.

Az eszköz egész testén található, jellegzetes bemélyedések, amelyek igényes tesztelőinket erőteljes orgazmushoz segítették, felejthetetlen hüvelyi stimulációt biztosítanak. A recék nem vízszintesek, hanem spirálisak, ami különféle izgatási módokra invitál. A vibrátorral fel és le mozoghat a hüvelyben, de oldalról lefelé is forgatható. Ez még intenzívebb G-pont vagy belső klitorisz stimulációt biztosít a nők számára.

A dupla szilikon anyag az emberi bőrt idézi, és már az első érintésnél meg fogja szeretni. A puha, kúpos hegy, amely csak néhány vibrátoron található, precízen célozza meg a csiklót, és szorítgatásra invitál, mint egy anti-stressz labda. Az anyag nem nyomja a bőrt, így kiválóan alkalmas kísérletezésre, gyengéd kényeztetésre és saját szexualitása felfedezésére, még kezdőknek is.

Meg fogja lepni az erős, mégis csendes rumbly vibráció, amely mélyen behatol az izmokba, és így az egész medencefenék vagy a klitorisz területét körbejárja. A vibrátor 6 rezgési és pulzáló üzemmódot kínál. A különböző intenzitású és sebességű üzemmódok élvezetesebbé teszik a maszturbációt a nők számára, felgyorsítva vagy lelassítva az orgazmushoz vezető utat.

A vibrátor közepesen vízálló kivitelű, így könnyen tisztán tartható higiénikusan. Csak szappanozza be orgazmus után, és öblítse le tiszta vízzel. Ez villámgyorsan eltávolít minden szennyeződést és síkosító maradványt.

Az ökológiailag és gazdaságilag gondolkodó rajongók örülni fognak a modern USB-töltésnek, amelynek köszönhetően pénzt takarítanak meg a ceruzaelemeken, és nem szennyezik a bolygót felesleges hulladékkal.

Végül kiemeljük a vibrátor luxusos dizájnját, amelyet az elegáns kék szín és a fogantyú körüli aranygyűrű fokoz. A játék karácsonyi, Valentin-napi vagy évfordulós ajándéknak is alkalmas.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Vibrátor kettős szilikonból Blue Velvet (15 cm) + ajándék Toybag" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem