Betöltés...

Deluxe Couple Play Set erotikus segédeszközkészlet

Ár: 34.440 Ft

A luxus, kilenc részes Deluxe Couple Play Set játékkészlet megnyitja az ajtót az erotikus eszközök izgalmas világába. Vele felfedezheti saját és partnere összes erogén zónáját, és feldobhatja a közös szexet, az előjátékot és a maszturbációt. A készletet azok a kezdők fogják leginkább értékelni, akik nem tudják, milyen játékkal kezdjenek. Ezzel a kiváló minőségű alapfelszereléssel remek áron megismerkedhetnek testükkel, és sok olyan praktikát kipróbálhatnak, amelyek az elégedett szexuális élet felé vezetik. Hasonló, kilenc játékból álló készletet kínálunk – Roses, amely ugyanannyi piros színű eszközből áll. Mindegyik PVC-ből vagy gél anyagból készült, és nem tartalmaz férfi maszturbátort.

A Deluxe Couple Play Set szett csomagjában talál análdugót, anális gyöngysort, mini vibrátort négy cserélhető tartozékkal, vibrációs tojást, dildót, gésagolyókat, művaginát, maszturbációs tojást és 3 erekciós gyűrűt. A Deluxe Couple Play Set készlettel ezért meggyötörheti a férfi és női test minden érzékeny helyét.

A játékokkal nemcsak egyedül, hanem együtt is kísérletezhetnek az előjáték és a szex során. Vegye be a játszadozásokba például az análdugót, amely hatékonyan szűkíti a nők hüvelyét, így a férfiak élvezhetik a behatolást a keskeny, lédús ölbe. Induljon be a lassú, fokozatos izgatással, és stimulálja a mellbimbókat, karokat, combokat vagy a feneket a minivibrátor négy különböző tartozékával. Ha pedig a művaginát is beiktatja az akcióba, akkor a párjával egy remek rögtönzött svéd hármasban lesz részük. A rugalmas anális gyöngyök kis átmérője vagy a kerek hegyű, hajlékony dildó dupla behatolásra ösztönzi a nőket. Egyszerűen fogalmazva: képzeletének nincs határa, és a kilenc eszközből álló készlet készen áll, hogy teljesítse minden szenvedélyes vágyát.

A modern, játékos dizájn mellett a játékok minőségi anyagait is szeretjük. Az análdugó az anális gyöngysorral, a dildóval, az erekciós gyűrűkkel és a mini vibrátortartozékokkal együtt orvosi minőségű szilikonból készült. A vibrátor, a vibrációs tojás és vénuszgolyók viszont erős és tartós ABS műanyagból készülnek, amely intenzíven továbbítja a rezgéseket. A puha és rugalmas maszturbációs tojás masszírozza a makkot, de akár a teljes pénisz hosszára is nyújtható. A szép formájú vaginával rendelkező maszturbátor egyedi T-skin anyagból készült, amely utánozza az emberi bőrt és ezáltal fokozza a maszturbáció valósághű érzéseit.

A négy cserélhető tartozékkal rendelkező vibrátor, mint a távirányítós vibrációs tojás, erőteljes és csendes vibrációs motorral rendelkezik. Az egyes golyók belsejében oszcilláló fémsúly rezgései intenzíven továbbadódnak a gésagolyók műanyag falain. A nőknek ezért kocogás vagy edzés közben kellemes véráramlást biztosítanak a hüvelyben és a medenceizmokban.

Minden erotikus segédeszköz közepesen vízálló kialakítású. Használat után ezért egyszerűen tisztítsa meg szappannal és vízsugárral.

Bár a készlet kiváló minőségű, modern dizájnnal és fényűző kialakítással rendelkezik, inkább olyan kevésbé igényes pároknak való, akik csak most kezdik felfedezni az erotikus eszközök világát. A tapasztalt játékkedvelőknek azt tanácsoljuk, hogy nyúljanak kifinomultabb, teljesen vízálló vagy automata eszközökhöz, amelyek kielégítik vágyaikat.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Deluxe Couple Play Set erotikus segédeszközkészlet" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem