Betöltés...

Blooming Love csipkés body, S–M

Ár: 18.780 Ft

A fekete és a piros paradicsomszerű kombinációja ugyanolyan izgalmat kelt a férfi libidóban, mint a kólába dobott Mentoska.
Tesztelőinket leginkább a gyönyörű virágos csipke izgatta, ami kellemes tapintású. Ezért a testet az erotikus feszültség finom fátyla borítja be, amelynek nem tudsz ellenállni.
A derékban egy kis ezüst ékszert találsz egy kis, piros masnira helyezve. Oldalsó hasítékokkal és keskeny övvel kombinálva ez a dekoratív részlet a kecses nőies ívekre hívja fel a figyelmet.



Szintén szeretjük a vékony párnázatot a melltartó kupakban , amelyek megtámasztják a melleket, és segítik a mélyreható dekoltázst a mélyedő nyakkivágásban.
Az állítható pántoknak köszönhetően a nők személyre szabhatják pontjaikat. Ezért a fehérnemű tökéletesen illeszkedik a magas és az alacsony hölgyekhez .
Nagyra értékeljük az átlátszó fekete szövet kifinomult összjátékát is, amelyet a gyártó piros hímzett csipkével díszített. Ez a paradicsomos csatlakozás lehetővé teszi, hogy belásson a fehérnemű alá, miközben teret enged a saját képzeletének. Az urak élvezik a fedett testrészek felfedezését és meghódítását a csábítás során.



A body elasztikus anyagból van varrva, amely játékosan alkalmazkodik viselőjének egyéni íveihez. Ezért minden hölgy nagyszerűen és magabiztosan érzi magát ebben a dögös darabban, ha a méretet helyesen választja meg.
Végül megemlítenénk, hogy a vászongyártó az Európai Unióból származik. Ezért bízhat a precíz megmunkálásában és a minőségi anyagában.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Blooming Love csipkés body, S–M" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem