Betöltés...

Red Temptation szatén köntös

Ár: 20.575 Ft

Az élénkpiros az egyik legerotikusabb szín. Felhívja magára a figyelmet, a szex szinonimája, és főként az önbizalommal rendelkező emberek keresik.
Az elképesztően sima és fényes szaténba, amelyből a fürdőköpenyt varrják, már az első simogatás után beleszeret. Tesztelőink észrevették, hogy a modell kicsit felvillanyoz, de mosás után leáll.
Széles, úgynevezett denevér ujjak puha áttetsző csipkéből, nem harapnak és nem karcolnak. Felszabadító szabadságérzetet kölcsönöz viselőjének.



Az oldalakon hurkokat találunk, amelyeken szatén szalag van átfűzve, amivel a hölgyek kiemelik a derékot és a csípőt.
Nagyra értékeljük az alja alatti paradicsomos hosszt is, amely feltárja a kecses női lábakat, és felhívja a figyelmet a néha-néha kikandikáló fenékre. Ez elsősorban azoknak a férfiaknak fog tetszeni, akik imádják a női alsókat.
A csomagban találsz egy klasszikus piros tangát is, mely remekül kiegészíti a fürdőköpenyt és tökéletesen illeszkedik.



Az univerzális S-L méretnek köszönhetően a fürdőköpeny a legtöbb nő számára tökéletesen illeszkedik . Ezért a méret kiválasztásakor nem kell aggódnia a megfelelő méret kiválasztásával.
Azt is szeretjük, hogy a gyártó minden modelljét az Európai Unió területén varrja , és csak a legjobb minőségű anyagokat választja ki fürdőköpenyeihez.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.08.28
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Red Temptation szatén köntös" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem