Betöltés...

Satin Seduction fekete köntös, L–XL

Ár: 20.965 Ft

A fekete szín eleganciát és csábítást kölcsönöz a Satin Seduction fürdőköpenynek, amely magabiztosságot és szexuális vonzerőt kölcsönöz viselőjének.
A mély nyakkivágást csábító csipke díszíti, amelyen a női mellek finoman átvilágítanak. Az urak így olyan látványt fognak látni, amely nem hagyja nyugodni őket. A félhosszú, válltól könyökig érő szélesebb ujjak végén csipke díszítés is található.
A szatén öv az egyik oldalon van varrva, így nem fog csak úgy kicsúszni a hurkok közül. A deréknál megkötve homokóra sziluettet hoz létre a hölgyek számára, és kiemeli az értékeiket .



A fürdőköpeny enyhén testreszabott szabású a deréktáji részének bevarrt gumírozásának köszönhetően, ami laposabbá teszi a női alakot és segíti annak formálását.
Tesztelőink dicsérik a fürdőköpeny rövid hosszát is , amely kellően fedi az alját, ugyanakkor kiemeli a kecses női lábakat.
Szeretjük a szexi hasítékokat is, amelyek felfedik a combot, és izzítják a férfiakat.



A szatén anyag fényűző tapintású, és szépen csillog a fényben. Az anyag meleg napokon kellemesen hűt, de hideg éjszakákon is felmelegíthet. Ezért nem csak a forró nyáron, hanem télen is értékelni fogja, amikor Ön és partnere elfogyaszt egy pohár pezsgőt a kandalló mellett.
A csomagban talál egy klasszikus fekete tangát is, amely tökéletesen kiegészíti a Satin Seduction fürdőköpenyt, és tökéletesen passzol minden teszterünkhöz.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Satin Seduction fekete köntös, L–XL" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem