Betöltés...

Jennifer csipkés body, L–XL

Ár: 14.900 Ft

Jennifer csipkés body-ja jellegzetes petróleumkék színével varázsolt el minket, mely eredetinek és időtlennek tűnik. A test csábító, de egyben gyengéd is, így még a romantikus szíveket is tetszeni fog.
A puha huzalos melltartó gyengéden megemeli és utánozza a mell természetes formáját. A tesztelés során azt találtuk, hogy a body jól mutat a kisebb és teltebb mellű nőknél is.
A mély dekoltázs minden nő egyik erős fegyvere, aki el akarja csábítani és provokálni szeretné partnerét.



A test egy rugalmas állítópánttal rendelkezik, amely a nyak mögé vezet egy felső stílusban. Ezért a modell felfedi az egész hátat , és kiemeli a csupasz bőrt.
A mell alatti széles, derékig érő fodros díszíti a body elejét és hátulját. Javítja kifinomult kialakítását . Tesztelőink beleszerettek a modellbe, mert tökéletesen feleleveníti az erotikus fehérnemű kollekciót.
A magas szabású bugyi érzékien néz ki, és vizuálisan meghosszabbítja a lábakat. Értékelni fogja a képzeletbeli, tangához hasonló bugyit is, amelyben egy lédús szamár tűnik ki. A testnek nincs laza szegélye, de a vékony zsinórt csak oldalra kell mozgatni szex előtt. Ezért a nőknek nem kell levetkőzniük szex előtt.



A test puha csipke és sima áttetsző tüll kombinációjából készült. Mindkét anyag jól nyúlik és nem karcolja a bőrt, így a pontok kényelmes viseletet biztosítanak.
A kifinomult szabás simítja az alakot, és felkelti a kívánt figyelmet. Egyetlen férfi sem tud ellenállni egy Jennifer body-ba öltözött nőnek.
Örömünkre szolgált, hogy a gyártó praktikus áttetsző táskát is mellékelt a dobozba, amiben tárolhatod a pontokat.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Jennifer csipkés body, L–XL" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem