Betöltés...

Sensual Dream miniruha, M

Ár: 15.060 Ft

A Sensual Dream miniruha rendhagyó színkombinációjával keltette fel figyelmünket. A smaragdzöld tökéletesen felpezsdíti a női ruhatárat, a nők pedig ennek köszönhetően kihagyhatatlanokká válnak. A fekete érzékiséget és eleganciát ad nekik a változás érdekében.
A ruha felső része főleg a férfiak tekintetét vonzza. A mély nyakkivágás a hashoz vezet, ahol a csipke felső a bőrszoknyához kapcsolódik. A női mellek szépen kiemelkednek majd benne, ugyanakkor a férfiaknak is kellő teret ad gyengéd érintéseik, forró csókjainak irányításához.
A nyakkivágást ráadásul az aranygyűrűkkel összekötött pántok teszik különlegessé, amelyek ékszernek tűnnek.



Nagyra értékeljük a ruha kifinomult szabását a hátulján is, amely felfedi a hátat . Ennek köszönhetően a partnerek csókjaikkal fedhetik be a szabaddá tett bőrfelületet, vagy érzéki masszázzsal kényeztethetik párjukat.
A ruha a nyak mögött egy egyszerű tépőzárral rögzíthető. A tesztelés során azonban azt tapasztaltuk, hogy a ruhák cipzár nélkül is könnyen felvehetők. Csak húzd a fejedre a ruhát, mint egy pólót.
A Sensual Dream ruha felső része finom virágmintás csipkéből készült, amely gyengéd és romantikus megjelenésű. Kemény mellbimbói és sötét bimbóudvarja kihívóan tündököl át vékony szövetén, ami minden partner tekintetét és kitartó kezét megragadja.



A szorosan illeszkedő alsó rész a műbőrre emlékeztet, amely tökéletesen sima és gyönyörűen fényes. A ruha tokvágásával átöleli a természetes nőies íveket , és kiemeli viselőjének szexi sziluettjét.
Az elasztikus anyagnak köszönhetően a ruha második bőrként tapad a testhez. Ezért a nők minden pozícióban jól érzik magukat bennük.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Sensual Dream miniruha, M" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem