Betöltés...

Plus size csipkés szett Seductive Bondage, XXL

Ár: 19.100 Ft

A molett Seductive Bondage készlet Olyan BDSM elemeket tartalmaz, amelyek feldobják szexuális játékaidat. A bugyihoz aranyláncra erősített csipkebilincs fokozza a nők alázatos szerepét. Ezeket a szexi kiegészítőket a hölgyek könnyedén kigombolhatják, és fehérneműben vagy anélkül is ragyoghatnak.
A fekete egy érzéki szín , amely felkelti a vágyat és karcsúsítja, így a nők magabiztosnak és csábítónak érzik magukat benne. Ezért nem hiányozhat egyetlen erotikus fehérneművel ellátott ruhatárból sem.
Az aládrótozott melltartó csak kissé emeli meg a melleket, de maximális kényelmet biztosít viselőjének.   Ehhez hozzájárulnak az erősebb , rugalmas pántok is , amelyek nem vágnak bele a vállba, és így támogatják a nagyobb mellek súlyát. Dekoratív arany gyűrűket is találsz rajtuk, melyek felhívják a figyelmet a pántos nyakkivágásra.



Tesztelőink örültek, hogy a molett Seductive Bondage szettben a csupasz hát szépen kiemelkedik, felfedve a háromszög alakú nyakkivágást . Finoman kiteszi a lapockák környékét, amit lelkes partnerek sok szenvedélyes csókkal záporoznak. Ezt az érzékeny hátterületet forró viasszal is szórhatja viaszjáték közben.
Nagyra értékeljük a fehérnemű finom csipkéjét is, amely nem harap és nem karcol. Ehelyett úgy simogatja a testet, mint a legpuhább rózsaszirom. A kidolgozott virágminta aláhúzza a gyengéd nőies oldalt, amely kontrasztban van a fehérnemű BDSM-érintésével.
A bugyi klasszikus szabású , ami egy női fenekét simítja. Szélesebb derekuk ügyesen elfedi a has és a csípő tökéletlenségeit.



Egy laza ék a képzeletbeli hab a tortán. Ennek köszönhetően az urak könnyedén és gyorsan elérhetik a vágyott másik fél ágyékát anélkül, hogy hosszasan le kellene vetniük a ruhájukat.
A bugyihoz harisnyakötő is tartozik. Bármikor kicsavarhatod őket , vagy éppen ellenkezőleg, harisnyakötős harisnyát rögzíthetsz rájuk, ami a titokzatosság fátyolába borítja egy nő szexi lábát.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Plus size csipkés szett Seductive Bondage, XXL" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem