Betöltés...

Black Swan fekete tollboa

Ár: 14.690 Ft

A Black Swan boa segítségével tökéletesre hangolhatod a BDSM-ruhát, és könnyedebb vagy durvább játékokban vehetsz részt, attól függően, hogy milyen kedved van. Ebben a hölgyek paradicsomos dominóvá változnak, ami alázatos felét érdemei szerint bünteti vagy jutalmazza. Próbáljon meg szerepet játszani egy érzéki táncost és egy bűnös öletáncra váró vásárlót is.
Használhatja a boát egy erotikus fotózás részeként is, amely mindkét partner ereiben felkavarja a vért. Készítsen közös fotót egy szexi domináns és rabszolgájaként, vagy hagyja, hogy partnere egyedül készítsen egy dögös szelfit . Egy meztelen test, amelyet csak egy tollboa díszít, felkelti minden partner libidóját.
A Black Swan fekete boa fehérneműk luxuskiegészítőjeként is alkalmas, aminek köszönhetően a hölgyek magabiztos femme fatale-ekké válnak.



A fekete szín előkelő megjelenést kölcsönöz a kiegészítőnek, és kiemelkedik egy nőies alakon.
A Black Swan boát alkotó tollak lenyűgözően néznek ki, és gondoskodnak a kívánt figyelemről. Így az izgatott érintéseket vagy csókokat a nők mellére és nyakára irányítják.
Szeretjük, ha a tollak nem karcolják a bőrt. Ellenkezőleg, viselés közben gyengéden simogatják a bőrt, és minden mozdulatnál kellemesen csillognak.



A boát egyszerűen a nyak mögé helyezzük, így az egész nyakat körülveszi, a tollak pedig a vállakat borítják. Nagyra értékeljük az univerzális méretet és a praktikus szatén szalaggal való átkötést is, amit viselője igény szerint könnyedén meghúzhat és a háta mögé köthet, mint egy fürdőruha. Ennek köszönhetően semmi sem húzza, nem korlátozza a hölgyek mozgását, szabad kezük van. Használhatók például a partner testének irritáló érintésére.
Egy kisebb szépséghibát találtunk a Black Swan boánál, hogy időről időre kihullik néhány toll felöltözéskor és viseléskor. Ez azonban semmit sem von le ennek a látványos kiegészítőnek a szépségéből, és gondos kezelés mellett szinte újként fog kitartani sokáig.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Black Swan fekete tollboa" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem