Betöltés...

Plus size szett Emerald Green, XXL

Ár: 13.890 Ft

Azon hölgyek számára, akiknek ruhatárukban főként semleges színű ruhák vannak, a smaragdzöld kellemes újjáéledést jelent.
Első pillantásra a Plus méretű Smaragdzöld szett a színe, valamint a nyakkivágásban és az ölben lévő látványos dekorációja mellett felkelti a figyelmet. Az arany gyűrűk fényűzően néznek ki, és felhívják a figyelmet a mellekre és a borotvált ágyékra.



A kidolgozott csipkerészletek is felkeltik a figyelmet a modellen, amelyek csábítást és finomságot kölcsönöznek a nőknek.
A készlet egy melltartóból és egy bugyiból áll. Az aládrótozott melltartó némi szabadságot ad a nőknek, mert nem löki őket sehova. Mély dekoltázsában gyönyörűen kiemelkednek a női mellek, amelyek azonnal vonzzák partnere kérlelhetetlen kezét. A melleket a csipke mellett aranygyűrűkkel összekapcsolt, látványos szalagok is díszítik, amelyek ékszernek tűnnek.



A magasabb derékkal rendelkező tanga ügyesen elfedi a csípő vagy a pocak hibáit. Az urak viszont értékelni fogják a szabad fenekét , amelyet elégedetten szorítanak, harapnak vagy simogatnak.
A rafinált, szabad lépésközt felfedő hasíték a bugyin nem csak orális szex közben, hanem gyors szex közben is jól jön, ahol nem akarod hosszas vetkőzéssel vesztegetni az időt.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Plus size szett Emerald Green, XXL" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem