Betöltés...

Passion szett Amberly, S–M

Ár: 14.690 Ft

A fekete szín egy csipetnyi titokzatosságot és érzékiséget hordoz, ezért szeretik annyira a nők és partnereik.
A mell alatti szélesebb szegélyű melltartónak nincs aládrótja , így a hölgyek jól érzik magukat benne. Tesztelőink értékelték, hogy még a kisebb melleken is hatékonynak tűnik. A Passion Amberly szett felső része hátul klasszikus kampókkal rögzíthető. Állítható pántokkal is rendelkezik, amelyeket a nők megfeszíthetnek vagy lazíthatnak. A mellbimbók finoman látszanak az áttetsző anyagon . A hölgyek gyorsan hálójukba fogják az urakat.
A mellek közötti kis masnit is szeretjük. Felhívja a férfiak figyelmét, és kíváncsi ujjaikat a nők csábító dekoltázsára irányítja.



A Passion Amberly szettet látványos , arany lurexfonallal átszőtt csipke díszíti, amely luxus benyomást kelt, és finom pókhálóként simogatja a bőrt.
A hölgyek a magasabb derekú bugyit is imádni fogják. Kivágásukkal laposabbá teszik a figurát , szépen formálják a csípőt, ugyanakkor érzékien tárják fel a fenék csupasz bőrét.
Elasztikus anyaga könnyen alkalmazkodik a test íveihez, így kényelmesebbé teszi a szett viselését a nők számára. A sima tüll és a klassz csipke kombinációja ellenállhatatlannak és nőiesnek tűnik, és a modell a fotókon is feltűnik.



A Passion Amberly készlet az Európai Unió egyik gyártójától származik, így a minőség garanciáját jelenti.
Egyetlen apró hibát találtunk a készleten. Előfordulhat, hogy a melltartó nem illik a nagyobb mellű nőkhöz, mert a vékony pántok nem támasztják meg a melleket. A dús mellű hölgyeknek ezért más modellt kell keresniük kínálatunkból.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Passion szett Amberly, S–M" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem