Betöltés...

Latex pontok Kirsten, XL

Ár: 51.535 Ft

Különösen örültünk Kirsten kényelmes latex bodyjának univerzális használatra. Szinte minden latex és gyakoribb ruhát kiegészít, még a kezdők számára is, akik még nem érzik jól magukat a bonyolultabb vagy zártabb modellekben. Tesztelőnk szívesen hord bodyt kabátszoknyával , nadrággal, kabát alá vagy akár bőr rövidnadrággal is. Javasoljuk, hogy kombinálja a {productLink:9758 termékünkkel}{/productLink} fekete vagy érzéki bordó színben.
A csillogó fekete szín a BDSM játékok minden szerelmese libidóját csiklandozza, akik számára a fűszeres fantázia sem tabu.
A szélesebb pántokkal rendelkező bodyk fő domináns jellemzői elsősorban a mély nyakkivágás . A nők nyaklánccal vagy különféle övhevederekkel díszíthetik az egyszerű testformát, és még jobban felhívhatják a figyelmet a melleikre.
A kézzel ragasztott varratokkal ellátott test 0,4 mm vastag (akár 15%-os tűréssel) minőségi latex anyagból készült, így kiválóan rugalmas és a hölgyek alig érzik rajtuk. A latex gyorsan alkalmazkodik az emberi test hőmérsékletéhez, és második bőrként tapad a hajlatokhoz.



A Ragasztott latex mindenhol azonos anyagvastagságú , így nincs hibája. Ebben különbözik a formába öntött latextől, amely gyenge pontokon elszakadhat. Bár a ragasztott latexnek magasabb az ára, hosszabb ideig tart.
Kiemeljük a kényelmes, rögzítés nélküli szabást is, amely tökéletesen illeszkedik a testhez. A bodyt könnyű felvenni, a hölgyeknek pedig nem kell aggódniuk a lépéstartók miatt.
Azok az ínyencek, akik beletörődnek a minőségi kivitelezésbe, szintén örülni fognak annak, hogy a pontokat Csehországban teszik meg.



A latextől idegenkedő kezdők egy része meglepődhet azon, hogy kicsomagolás után a body matt guminak tűnik. Először speciális latex spray-vel vagy szilikonolajjal kell polírozni . Használhatja a modell úgynevezett nedves módszerrel történő öltöztetésénél is. A száraz módszer kedvelői vékony púderréteggel hintik be a test belsejét.
Sajnos a természetes latex az érzékeny anyagok közé tartozik, amelyek több karbantartást igényelnek . Ezért mindig legyen óvatos az éles tárgyakkal. Tárolás előtt óvatosan tisztítsa meg a modellt, és hagyja jól megszáradni a szabad levegőn.


Modellcsere vagy visszaküldés: Ha a vásárolt termék nem felel meg a méretnek, visszaküldheti vagy kicserélheti. De ne feledje, hogy a latex az érzékeny anyagok közé tartozik, nagyon szennyfogó. Látható ujjlenyomatokkal, könnyekkel, dezodorból vagy viaszból származó szennyeződésekkel, illetve sérült csomagolású ruhaneműt nem áll módunkban átvenni.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.03.31
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Latex pontok Kirsten, XL" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem