Betöltés...

Latex szoknya Misty, XXL

Ár: 29.350 Ft

Leggyakrabban a latex fehérneműre gondol a BDSM gyakorlatok és fétisek kapcsán. De kevesen gondolják, hogy jelenleg a mindennapi ágynemű és ruházat egyre népszerűbb eredeti elemévé válik.
A Misty fekete szoknya aláhúz egy domináns és alázatos ruhát. Ezért leggyakrabban a BDSM játékok szerelmesei keresik, akik számos bondage témájú fesztiválra is elmennek benne.
A szoknya kiváló minőségű ragasztott latexből készült. A gyártás hasonló a hagyományos varráshoz klasszikus szövetből, mivel a szoknya egyes részeit latexből vágják. Ezután a különálló részeket összeragasztják, és az illesztéseiket kisimítják. Első pillantásra a ruhák ugyanúgy néznek ki, mintha úgynevezett öntéssel állították volna elő. A meterage a latex ruházat jobb minőségű formája, mivel teljes hosszában azonos, 0,4 mm vastagságú. Ennek köszönhetően nincs túlterhelés a legyengült területeken és azok későbbi repedése.



Amit szeretünk Misty szoknyájában, az a minimalista dizájn , minden sallang, cipzár és gomb nélkül. Ezért könnyedén kombinálhatod például egy latex bodyval, és így luxusruhát varázsolhatsz.
De tesztelőink csipke bodyval, bőr crop toppal, fehér inggel vagy pólóval is hordják a szoknyát. A divattal való kísérletezés csak a személyes stílusától és ízlésétől függ.
Nagyra értékeljük az ízléses 35 cm-es hosszt is , aminek köszönhetően a szoknya nem árul el többet, mint szeretnénk. A derékrészben egy 4 cm-es ragasztott övet találsz, ami szilárdan a helyén tartja. Nem számít, hogy a nők a szoknyát derékban vagy csípőben hordják.



Tűrjük a minőségi termékeket, ezért az elefántkínálatunkban egy Csehországban gyártott, ragasztott latex fehérneműt is beépítettünk.
Azonban hiába szeretjük a latex fehérneműt és ruházatot, és nem csak előjátékra és párunkkal való szexre szeretjük hordani, akkor is panaszkodnunk kell az igényesebb karbantartására. A polírozatlan latex kicsit olyan, mint a fénytelen gumi. Ezért először szilikonolajjal vagy speciális polírozó spray-vel kell polírozni a szoknyát. Tisztításkor csak enyhe szappant és langyos vizet használjon. Vigyázzon az éles tárgyakra és a magas hőmérsékletre is.


Modellcsere vagy visszaküldés: Ha a megvásárolt modell nem felel meg a méretnek, visszaküldheti vagy kicserélheti. De ne felejtsük el, hogy a latex egy érzékeny anyag, amelyhez a szennyeződés könnyen megtapad. Látható ujjlenyomattal, könnyekkel, dezodorral, viasszal vagy sérült csomagolású ruhaneműt nem áll módunkban elfogadni.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Latex szoknya Misty, XXL" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem