Betöltés...

Obsessive ruha Kissmas, S–M

Ár: 12.260 Ft

Mindenki ismeri a Mikulást, de tudod, mire készül a gyönyörű Mrs. Claus? Hiszen ő gondoskodik a karácsonyi kényelemről, az otthon melegéről és szeretett párja elégedett szexuális életéről is. Így hát hölgyeim, idén váljanak lelkiismeretes, nyitott és paradicsomos feleségekké , akik felejthetetlen szexi hangulatot teremtenek a hálószobában.
A csábító vörös és a gyengéd fehér kombinációja provokatív hatású, és fokozza a karácsonyi hangulatot. De felkeltheti a libidót és felhívhatja a figyelmet a legérzékenyebb erogén zónákra is.
Az Obsessive Kissmas jelmez egy mikulás sapkát is tartalmaz, amely széles átmérőjű, így minden fejre tökéletesen illeszkedik.



Nagyra értékeljük a ruha kifinomult tokvágását , amely átöleli a női testet, és így kiemeli a természetes sziluettet.
A ruha tökéletesen tart is a praktikus szilikon szalagnak köszönhetően , amely a felső szegélyen található az anyag belső oldalán.
Az egyenes nyakkivágásból vékony piros öv csatlakozik a nyakban lévő chokerhez , amelyet masni díszít. Elasztikus harisnyatartókon is találhatunk masnikat, melyeket a hölgyek egy összehúzó csúszka segítségével állíthatnak úgy, hogy pontosan illeszkedjenek a combjukhoz.



Tesztelőink is dicsérték a rugalmas szövetet, amely szépen nyúlik és alkalmazkodik a női test egyedi íveihez.
Sajnos semmi sem tökéletes, és még ebben a karácsonyi fehérneműben is találtunk egy kis hibát. A choker rögzítése egy akasztóval, mint például a fürdőruhákban, nehezebben rögzíthető. Mi magunk harcoltunk vele, amikor kicipzározták, és egy másik kézpárnak kellett segítenie a bekapcsolását. De van egy kis trükkünk a nyakba helyezésre. Rugalmas kialakításának köszönhetően egyszerűen a fejére húzhatja. Ezért nem kell értékes perceket pazarolnia hiábavaló próbálkozásokra a bekapcsolására.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Obsessive ruha Kissmas, S–M" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem