Betöltés...

Obsessive szett Lonesia, L–XL

Ár: 16.735 Ft

Az erotikus fehérnemű piros színben ördögien szexi. A vörös az egyik összetéveszthetetlen árnyalat, amely igazán felkapja a férfiakat és a nőket. Az Obsessive Lonesia paradicsomkészlet ezért minden hölgyet ellenállhatatlan csábítóvá varázsol.
A fehérneműt tapintássima, áttetsző tüllből varrják, melyet csipkemintában precízen kidolgozott hímzés díszít.



A tesztelők nagyra értékelték a melltartó kupakban található alátétet , amely a nagyobb melleknek a szükséges támasztást nyújtja. A fehérnemű ezért szépen megemeli a melleket és formálja a dekoltázst. Ráadásul a csészék alsó felét dupla szövetréteg borítja, ami érdekes átlátszatlan hatást kelt.
Az állítható pántoknak köszönhetően a nők magukhoz igazíthatják a melltartót. Nagyra értékeljük szélesebb kialakításukat is, amely nem vágja a vállakat.



A fehérnemű rugalmas anyaga megkönnyíti a szett felhelyezését. Ezenkívül a ruhákat sehol sem vágják, így nem hoznak létre kellemetlen nyomokat vagy ráncokat az oldalán.
A tüllbugyi elöl két kivágással rendelkezik , amelyek segítségével a férfiak a vörös titokzatosság maszkja alá látnak. A kényelmes szabású melltartó nem vág sehova, így a hölgyek egész nap viselhetik a fehérneműt.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Obsessive szett Lonesia, L–XL" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem