Betöltés...

Passion szett Francesca, S–M

Ár: 25.045 Ft

A domináns fekete szín elegánsnak, ördöginek tűnik, és eleve hozzátartozik a BDSM játékokhoz. Szóval hölgyeim, ha kedvetek van egy kicsit élesebb gyakorlatokhoz, amiket meg is parancsoltok, akkor a Passion Francesca szett nem hiányozhat a ruhatáratokból.
Tesztelőink dicsérik a kellemes műbőr anyagot , amely nem vág, harap vagy karcol sehol sem viselet közben. Már az első felhelyezés vagy simogatás után beleszeret az anyag elképesztően puha és puha felületébe.
A teljes szett közül a jól megtervezett, crop felső szabású melltartó vonzza a legtöbb figyelmet. Nyakkivágását rafinált fűzés díszíti, mely a mell alatti részt is kibéleli, és hátra vezet, ahol feszesíthető vagy lazítható. És még ha a melltartónak nincs is aládrótja, a feszesebb anyag megtámasztja és megemeli a nagyobb melleket is.



A nők saját igényeik szerint megfeszíthetik az Állítható pántokat , hogy a ruhák ne vágjanak bele a vállukba, és egyben szexi dekoltázst formázzanak.
Bár a melltartó nem olyan rugalmas, mint a tanga, mégis enyhén rugalmas, és alkalmazkodik az egyéni testhajlatokhoz.
A rugalmas tangákat könnyű felvenni , és nem vágnak csípőbe. Ezt különösen azok a hölgyek fogják értékelni, akiknek problémás részei vannak ezen a területen.



Annak a ténynek köszönhetően, hogy a készletet az Európai Unió területén varrták, megbízhat a precíz és minőségi megmunkálásában.
Csak egy kicsit sajnáljuk, hogy a gyártó inkább a B+ méretet viselő, nagyobb mellű nőknek tervezte a melltartót. A kisebb és keskenyebb mellkasú hölgyek érdemes megnézni kínálatunkban a többi, kisebb csészéjű modellt is.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Passion szett Francesca, S–M" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem